Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Pentru că a semnalat cazul Bâstroe, lui Sorin Grindeanu i s-a pus gând rău

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Pentru că a semnalat cazul Bâstroe, lui Sorin Grindeanu i s-a pus gând rău”

 • Maestre, ieri eram la stop la Universitate si am vazut o reclama. O carte scrisa de un francez numita „Magul de la Kremlin”. Clar putinist. Pai daca ma uit in Franta, Germania, Moldocva care cica este in pericol de lovitura de stat data de Moscova dar a inceput sa ia gaz de la Gazprom( pai cum vine asta?), tata mosu Biden, Xi, pai chiar Putin este mag!!!! Eu nu am pomenit o disolutie a vestului mai mare ca acum. Doamne fereste!

 • Am visat să fim europeni și iată – suntem europeni, cu acte în regulă. Drept urmare azi centrul de comandă e la Bruxelles, capitala europenilor, nu la București, capitala maneliștilor și a pensionarilor criptoceaușiști.
  Nu e oare ceva mai bine să fim guvernați de niște occidentali civilizați decât de niște borfași autohtoni? La urma urmelor, succesul electoral al lui Johannis nu chiar asta a însemnat – preferința românilor pentru liderii de alt neam decât al lor?
  Grație Uniunii Europene astăzi românii se bucură de salarii medii de 900-1000 de dolari pe lună. E prea puțin? Acum 20 de ani erau pe la 150, adică de 6 (șase) ori mai mici. Lăsați cârâiala, ridicați drapelul european cu steluțe și strigați în cor: Sărumâna și bogdaproste!

 • In secunda in care s-a semnat aderarea la UE, s-a aruncat constitutia RO la WC. Fara suparare. Faptele o dovedesc cu prisosinta.

 • Cred că individul (nesimțit, arogant și trădător) de la externe nu mai merită o poreclă ironic-duioasă.
  „Trabucel” i se potrivea în alte vremuri.

 • Foarte frumos gestul Dvs. pentru colegii de la http://www.activenews.ro Felicitări!
  Cam gâjâit turistul de lux…laringită sau o răceală banală numită până nu de mult altfel?? Oricum nu s-a lămurit după aproape 9 ani în ce țară este el președinte.
  Grindeanu i-a luat fața preaplecatului Ciolacu care trebuie neapărat să se răzbune…
  Maestre, dacă aveți posibilitatea, cum sunteți pasionat de musulmani – viață- cultură și civilizație, citiți măcar o versiune prescurtată/succintă a Coranului. Există și în limba română.

 • Brațul Chilia este frontiera de stat a României
  Avem tăria sa discutam in termenii legali ai frontierei de stat acest diferend
  Mai are România frontiera cu Ucraina sau aceasta se întinde ca uniunea sovietica pina unde vrea ea
  Mai avem trupe de grăniceri acolo
  Mai exista poliție de frontiera
  Ce atit Grindeanu in sus Grindeanu in jos ca nu este problema de transport ci este una de frontiera

 • „Trabucel e de partea Ucrainei în cazul Bâstroe”
  Asa s-a hotarat la Sinagoga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *