Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pentru Daily Mirror Vladimir Putin e din nou mort!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Pentru Daily Mirror Vladimir Putin e din nou mort!”

  • Bun găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Atât de speriați sunt unii părinți,de această ‘ variolă a maimuței „, că nu vor să își mai lase copiii să se joace unde sunt grupuri mai mari de frați de-ai lor din cartier cu vârste apropiate de ale fetițelor sau băieților lor ! Eu însă stau și mă gândesc,cum poți să iți privezi proprii copii de cei mai frumoși ani din viața lor
    ținându-i închiși în casă ,când pandemia i-a afectat atât de mult pe acești copii că nu au putut să socializeze,
    să se joace liber ,așa cum le place lor și așa cum ar fi normal la vârsta lor ?Aceste lucruri sunt induse tot de aceste dezinformări sau știri false emise pe diferite posturi tv sau editate în diverse publicații mai mult sau mai puțin ”ortodoxe ‘”,știri în marea lor majoritate date în străinătate și preluate de noi ! Dacă Putin ar fi fost pe moarte,nu cred că ar mai fi putut continua războiul din Ucraina cu ușurința pe care o descriu o grămadă de publicații dinăuntrul și din afara Rusiei ,publicații mai mult sau mai puțin dornice de a da drumul pe piața știrilor la fake news ,dar oricum rușii nu înaintează atât de ușor în dorința lor de a cuceri noi teritorii pentru a-și deschide culoar liber spre Crimeea !Vă mulțumim pentru un jurnal video superb ,foarte interesant, Maestre Ion Cristoiu !

  • Domnule Cristoiu , va pun putzin( nu putin) mintea la contributie. Nu vi se pare suspect ca rusii n au mai atacat tinte din vestul Ucrainei de cam o luna?! Ca nu au mai atacat Kievul, Lviv etc?! Nu vi se pare suspect ca prea suspect de usor intra arme in Ucraina?! Hai inteleg arme de mana, dar tancuri, obuziere, lansatoare de rachete?!!!! alea nu le vad rusii cand intra?? greu de crezut ca nu le ar putea distruge imediat ce intra in Ucraina. Asa nivel de incompetenta refuz sa ii creditez pe rusi. Nu vi se pare suspect ca luptele se duc doar in est? da stiu teza dvs ca aia vor insa teza asta nu va face cinste. Nu vi se pare suspect ca azi Medvedev zicea ca e bucuros ca Usa nu va livra arme ce pot lovi orase rusesti Ucrainei?! ce e asta?! Nu vi se pare ca arata ca o bataie in curtea scolii intre 2 pusti cu reguli gen nu dam la fatza, nu dam la oo , nu spunem invatatoarei?! Da, Ucraina e doar fatza vazuta a acestui razboi, care e muuuuuuult mai amplu, insa , totusi , astia 2 pusti se bat pe razorul de ceapa al Ucrainei( sesizati metafora). Astia se bat , dar pe niste reguli , maestre. Nu folosesc asta , nu folosesti asta. ai voie , n ai voie. Hai ca asta e de gandit. Poate imi si raspundeti.

  • Bună dimineața! Vizita la Găgești v-a binedispus!
    Presa noastră zisă CNN se face de râs zilnic; știrea cu mașina de filaj săltată a ajuns în toate ziarele presei locale iar teoriile cel puțin ofensatoare privind starea de sănătate de lui Putin sunt contrazise de PM Lavrov (https://www.g4media.ro/lavrov-spune-ca-vladimir-putin-nu-este-bolnav.html).

  • Apropo de cum se definește succesul cu privire la războiul din Ucraina, un general rus la pensie a dat zilele asta un interviu la RT Россия (https://russian.rt.com/ussr/article/1008587-general-polkovnik-shpak-taktika-specoperaciya). La un moment dat este întrebat*:
    – Din nou, părerea Dvs. personală: unde ar trebui să se oprească trupele noastre? La granițele republicilor populare Donbass plus Herson și o parte a regiunii Zaporojie? De-a lungul Niprului? La granițele Poloniei?
    Și generalul răspunde:
    – Dacă cel puțin un metru pătrat de pământ rămâne sub stăpânirea actualului regim de la Kiev, acesta va fi imediat umplut cu arme, iar de acolo se vor începe să tragă în Rusia, în ruși. Chestia asta fascistă este ca un cancer: se poate răspândi din ce în ce mai mult. Trebuie distrus complet.
    O fi știind ceva, sau se plictisește la pensie?
    Sau va trebui să „reevaluați” situația Odessei pâna la urmă?
    Tot acolo zice și de motivele „oficiale” pentru care ofensiva a încetinit (nu e ușor cu războiul urban când nu vrei să omori civili).

    *) Traducere cu Google translate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *