Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pentru mulți români și europeni, vaccinarea apare ca o dictatură a Autorității

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Pentru mulți români și europeni, vaccinarea apare ca o dictatură a Autorității”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Cand un orb devine calauza pentru alt orb, cad amandoi in groapa… !
    Faptul ca unii „nu mai vad” nici macar irationalitatile cele mai grosolane e un semnal clar ca ori sunt orbi ori fac pe orbii. Indiferent de motiv, cata vreme fiecare mai avem un cap pe umeri cu care putem gandi in orice alt domeniu si-n orice alta situatie cu care ne confruntam zi de zi si clipa de clipa (ca viata nu incepe si nu se termina doar in problema „vaccinarii” si-a „virusului”) eu consider ca sunt mai in „siguranta” daca-mi port singur de grija in loc sa ma „supun” orbeste la orice tampenie cu care vin „autoritatile”… !
    Si daca va mai fi vreodata lumea asta normala la cap, apoi speranta mea este fix la cei nevaccinati fiindca vacinatii au dovedit fie ca sunt usor manipulabili fie ca sustin dictatura, asa ca n-am asteptari din partea lor…!

  • Ce poate sa inteleaga un om in conditiile in care se vaccineaza , crede in vaccin si se constata ca practic vaccinul nu imunizeaza, ci il face sa aiba o viroza mai usoara, sa moara mai tarziu sau fara complicatii.un vaccinat se poate imbolnavi dar si mai grav reprezinta o bomba biologica , poate transmite virusul fiind considerat sanatos. Daca in tari supravaccinate, cu procente de peste 70%, constatam o explozie a cazurilor, cum nu s-au inregistrat in primele valuri, cum putem intelege valoarea vaccinarii. Producatorii vaccinurilor pe baza de ARNm recunosc limitarea puterii de imunizare in timp, si recomanda injectarile complementare. Ce sa inteleaga acum o persoana care doreste sa se imunizeze, sa se apere de virus, cand cunoaste ca va trebui sa faca cel putin 4 doze. Poate va crede ca singura varianta propusa este doar obtinerea unui document de identificare pentru asa zisa libera circulatie. O persoana vaccinata poate este mai discriminata decat una vaccinata, caci oriunde intra va trebui sa prezinte documentul de identificare, certificatul verde poate fi oricand restrans la valabilitate si cand se vrea accesul poate fi restrictionat.
    Oare in tarile in care am folosit vaccinul ARNm ,(-unde avem explozie de infectari , unde se insista pe dozele 3 , 4,) se discuta si despre eficacitatea altor tipuri de vaccinuri, folosite in tari in care avem o liniste epidemiologica , ex. China si India.?

  • Dacă ar fii acum să votez,a-și vota politicianul care nu poartă mască nicăieri.Există unul în România?Niciodată!Așa gândesc mulți români care trăiesc în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *