Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Pentru mulți români și europeni, vaccinarea apare ca o dictatură a Autorității


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Pentru mulți români și europeni, vaccinarea apare ca o dictatură a Autorității”

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Cand un orb devine calauza pentru alt orb, cad amandoi in groapa… !
  Faptul ca unii „nu mai vad” nici macar irationalitatile cele mai grosolane e un semnal clar ca ori sunt orbi ori fac pe orbii. Indiferent de motiv, cata vreme fiecare mai avem un cap pe umeri cu care putem gandi in orice alt domeniu si-n orice alta situatie cu care ne confruntam zi de zi si clipa de clipa (ca viata nu incepe si nu se termina doar in problema „vaccinarii” si-a „virusului”) eu consider ca sunt mai in „siguranta” daca-mi port singur de grija in loc sa ma „supun” orbeste la orice tampenie cu care vin „autoritatile”… !
  Si daca va mai fi vreodata lumea asta normala la cap, apoi speranta mea este fix la cei nevaccinati fiindca vacinatii au dovedit fie ca sunt usor manipulabili fie ca sustin dictatura, asa ca n-am asteptari din partea lor…!

 • Ce poate sa inteleaga un om in conditiile in care se vaccineaza , crede in vaccin si se constata ca practic vaccinul nu imunizeaza, ci il face sa aiba o viroza mai usoara, sa moara mai tarziu sau fara complicatii.un vaccinat se poate imbolnavi dar si mai grav reprezinta o bomba biologica , poate transmite virusul fiind considerat sanatos. Daca in tari supravaccinate, cu procente de peste 70%, constatam o explozie a cazurilor, cum nu s-au inregistrat in primele valuri, cum putem intelege valoarea vaccinarii. Producatorii vaccinurilor pe baza de ARNm recunosc limitarea puterii de imunizare in timp, si recomanda injectarile complementare. Ce sa inteleaga acum o persoana care doreste sa se imunizeze, sa se apere de virus, cand cunoaste ca va trebui sa faca cel putin 4 doze. Poate va crede ca singura varianta propusa este doar obtinerea unui document de identificare pentru asa zisa libera circulatie. O persoana vaccinata poate este mai discriminata decat una vaccinata, caci oriunde intra va trebui sa prezinte documentul de identificare, certificatul verde poate fi oricand restrans la valabilitate si cand se vrea accesul poate fi restrictionat.
  Oare in tarile in care am folosit vaccinul ARNm ,(-unde avem explozie de infectari , unde se insista pe dozele 3 , 4,) se discuta si despre eficacitatea altor tipuri de vaccinuri, folosite in tari in care avem o liniste epidemiologica , ex. China si India.?

 • Dacă ar fii acum să votez,a-și vota politicianul care nu poartă mască nicăieri.Există unul în România?Niciodată!Așa gândesc mulți români care trăiesc în străinătate.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog