Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pentru premierul Cîțu vaccinarea merge bine și va merge și mai bine

Deși „banii nu sunt o problemă”, premierul Cîțu vrea performanță fără chestii sofisticate în etapele următoare, când are loc vaccinarea în masă. Pentru că are o ambiție: „În acest sens, să avem… în septembrie, obiectivul meu este de a avea 10,4 milioane de persoane vaccinate, ceea ce înseamnă aproape 70% din ceea ce ne-am dorit și să putem să scăpăm de pandemie. Pentru mine vaccinarea este o prioritate, merge bine până acum, va merge și mai bine și veți vedea, deci nu am nicio problemă aici. Partea de cheltuieli și de cine suportă se va rezolva și va avea discuție cu municipiile și de fiecare dată – și anul trecut au fost aceste discuții și la carantinare – şi au rămas bani, banii au venit înapoi. Am alocat resurse și pentru carantină şi banii au venit înapoi la buget. Așa se va întâmpla şi acum”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *