Nicolae Ciucă anunță că mai avem de plătit facturi mari: „România poate atinge independența energetică în cinci ani”

Petrache Lupu – agent electoral

Pe 28 noiembrie 1938, Carol al II-lea revine în București după o călătorie prin Europa, începută în Anglia și terminată în Germania lui Hitler ( avut o întîlnire cu Fuhrerul, întîlnire care i-a dat ideea de-al asasina pe Corneliu Zelea Codreanu).
Deși voiajul a fost infructuos pentru țară, la București i s-a făcut o primire tipică unui Cult deșănțat al personalității. De remarcat din pozele tipărite de Realitatea ilustrată, că Monarhul a beneficiat chiar de florile lui Petrache Lupu de la Maglavit, transformat în agent electoral.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog