Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pictorița Camelia Crăciun a prezentat expoziția ,,Liberul arbitru”

Un vis nerealizat este acela de a trăi la Brașov. Îmi place atmosfera de acolo, orașul în sine cu oamenii săi. În plus, pe Strada Postăvarului, la numărul 18, este Galeria Kron Art. Aici sunt programate expoziții interesante. În perioada 14 -26 noiembrie, a fost expoziția personală de pictură ,,Liberul arbitru” semnată de Camelia Crăciun.

Ne introduce în atmosferă prietenul meu Gabriel Stan, cel care se ocupă de galerie:

„Camelia Crăciun este o artistă care s-a specializat de câțiva ani buni în arta nonfigurativă. Fostă elevă a maestrului Waldemar Mattis Teutsch, această performanță este chiar firească. Dar inventivitatea și căutările neobosite ale artistei au adus-o pe un tărâm fascinant al imaginației plastice. Cu multă sensibilitate atacă mereu teme majore ale existentei umane.”

Urmează punctul de vedere al criticului de artă Mircea Dorneanu: ,,Am reîntâlnit-o pe Camelia Crăciun (doamna și pictura ei) după vreo trei ani. Arta ei a progresat puternic și mai ales firesc, fără vreun efort vizibil de insolitare – cea care a progresat este, desigur, artista. Imersiunile sale în psihicul profund sunt însoțite de titluri menite să expliciteze emoția generatoare a viziunii. Expoziția sa despre liberul arbitru populează sala cu paisprezece lucrări. Pictura Cameliei Crăciun oferă bogate teme de meditație. Concretețea implicită a picturii dăruiește viață ideilor subiacente. Cu măiestrie”.

Omul se uită la tablouri. Rămâne cu o impresie puternică. Dar, în timp, amintirile se șterg. O întreb pe Camelia Crăciun cum putem și noi în timp să ne amintim de lucrările sale impresionante?

Iată ce găsesc drept răspuns:

,,Libertatea fericirii – Mini-album de pictură și poezie, reproduceri după picturi originale și versuri ale mele, pe suport așezat pe masă, cu spiră – autor Camelia Crăciun- noiembrie 2022. Albumul poate fi achiziționat pe emag, mai jos linkul

https://www.emag.ro/libertatea-fericirii-axio-camelia-craciun-noiembrie-2022-mini-album-de-arta-214-pagini-lf1/pd/DY027QMBM/

Acest album de artă în miniatură, oferă doar celor care văd și înțeleg picturi și gânduri asociate despre vise, căutări, alegeri, culoare, iubire, libertate, fericire…”

Păi dacă este luna cadourilor, chiar o să cumpăr câteva. Dar până atunci, să vedem niște tablouri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *