Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pictorița Claudia Carianopol s-a afirmat și în Italia, patria artelor

Ce cuprinde bilanțul dvs artistic pentru anul 2023?

-Anul 2023 a fost un an plin de bucurii și surprize plăcute, am participat alături de pictori consacrați la expoziții colective organizate în diverse locații deosebite unde organizatorii au făcut vernisajele speciale prin invitații prezenți și programul artistic special.

Anul a început cu expoziții organizate la Athenee Palace Hilton și Cazinoul din Sinaia, ca apoi la Centrul Cultural MAI, Muzeul Țăranului Român, Palatul Nobless, Castelul Huniazilor, Hotel Hermanns Sibiu, Casa de cultura ”Mihai Eminescu” Bragadiru și în clădirile The Bridge 1 și 2.

Surpriza anului 2023 însă a fost faptul că am fost contactată de doi organizatori din Italia și am participat la patru expoziții internaționale la Milano, San Remo, Cremona și una la Miami, un vis al meu împlinit deoarece această țară m-a atras dintotdeauna prin tot ceea ce reprezintă, în Italia se respira artă la fiecare colț de stradă.

La Milano și Cremona am participat fizic cu lucrările selectate de organizatori și bucuria mea a fost fără margini participând și la vernisaje, unde am fost mândră că sunt din România și am simțit că arta unește oamenii, indiferent din ce colț al lumii ar fi.

La San Remo -Teatrul Ariston și Miami am participat cu lucrari în varianta video-expo cu două lucrari reprezentative selectate de organizatori cărora le mulțumesc cu această ocazie.

– Cum apreciați bilanțul?

– Cred că 2023 a fost un an foarte bun cu mine, cu momente și surprize trăite cum nici nu am visat vreodată, cu oameni buni care mi-au apărut în drumul vieții, cu siguranță nu întâmplător .

– Ce vă doriți, din punct de vedere artistic, pentru anul calendaristic 2024?.

-Anul 2024 îmi doresc să fie mult mai creativ, să pictez mai mult, sa evoluez și să merg în continuare pe acest drum al artei care mă atrage ca un magnet, deoarece fiecare artist este unic, special și strălucește în felul sau. Așa cum florile nu se întrec în frumusețe, vreau să cred că și în această lume a artelor fiecare are drumul creativ sau plin de inspirație și culoare.

Iar ca o dorința de final de an ar fi – 2024 surprinde-mă cu momente de neuitat pe care să le adun în cartea inimii mele!

-Mulțumim, sperăm din toată inima ca 2024 să vă surprindă plăcut cu adevărat. Să vedem niște imagini acum…


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *