Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pictorița Crișan Vasilica așteaptă prima sa expoziție personală

Aceste rânduri vor ajunge la cititori în 19 ianuarie, dată importantă în istoria modernă a picturii. În 1893, la 19 ianuarie, se năștea Paul Cezanne, pictorul francez care a făcut trecerea de la impresionism la cubism.

La rândul meu, păstrând proporțiile, scriu despre un alt pictor, care a făcut trecerea de la speranță la certitudine. Este vorba despre Crișan Vasilica din Alba Iulia.
Mărturisesc public faptul că acest artist reprezintă bucuria ce marchează, pentru mine, debutul anului artistic 2023.

– Vă rugăm să vă prezentați…
– Mă numesc Crișan Vasilica și sunt născută în 8 ianuarie 1979 în inima Ardealului, într-un oraș plin de istorie și tradiție, Alba Iulia. Sunt o persoană simplă și modestă, iubesc natura și am fost întotdeauna atrasă de frumos.
Pasiunea mea este pictura, unde se regăsesc starea mea de spirit, speranțele și amintirile. Sunt o pictoriță independentă și autodidactă, iar cel mai mare critic al meu sunt eu însămi.

– Ce tehnici folosiți?
– Utilizez acrilicele, pastă modelatoare și foițe de aur pentru a crea un stil unic și a adăuga o strălucire specială tablourilor mele.

– Când a fost efectiv întâlnirea cu pictura?
– Am început să pictez în anul 2020, în plină pandemie, fiind în Londra în acea perioadă. Mă simțeam îngrădită, iar dorul de cei de acasă îmi apăsa sufletul. Așa că am găsit refugiul în pictură.
Pentru mine, pictura este o călătorie în lumea viselor, plină de splendoare și strălucire. Ea este o oază de culori, forme și emoții, care îmi umple sufletul de bucurie. Prin intermediul acesteia, eu îmi pot exprima adevăratele sentimente și pot crea o lume în care să mă pierd cu plăcere. Pictura este un dar care îmi aduce fericirea și îmi oferă mereu posibilitatea de a-mi exprima creativitatea.

– Ce pictori români vă plac?
– Sunt fascinată de artiștii Nicolae Grigorescu și Corneliu Baba, dar sunt atrasă și de pictura abstractă, pentru că lucrurile pot fi interpretate într-o manieră proprie de către fiecare privitor.

– Cum a fost 2022 pentru dvs?
– Anul 2022 a fost unul plin de activitate artistică pentru mine. Am avut ocazia să donez tablouri pentru o expoziție caritabilă în Londra, prin sprijinul doamnei Stefania Magdalena Cladec, o persoană deosebită, cu un suflet frumos.
Sunt recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-am avut și îmi doresc să continui să evoluez și să mă dezvolt ca artistă, creând tablouri care transmit emoții și povești unice.

– Ce vă doriți pentru anul 2023?
– Pentru anul 2023, planific să am o expoziție personală în România și să colaborez cu alți artiști pentru proiecte noi și interesante.

– Minunat, vă dorim să se îndeplinească toate dorințele.
Acum să vedem niște lucrări pe care le semnați.

Înainte de fotografii, vreau doar să mai menționez faptul că personal am descoperit un artist cu mare talent. Dacă așa arată tablourile sale, când se află la primele etape de pregătire, înseamnă că o așteaptă un mare viitor. Dar, acum așteptăm și noi prima sa expoziție personală de pictură. Cu siguranță, o să fie un succes.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *