Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pictorița Gina Fânaru a cucerit Italia cu tablourile sale

Vă aduc astăzi, în centrul atenției, un pictor român care trăiește în Italia. Utilizează pentru lucrările pe care le semnează culori acrilice, carioca, sau chiar creionul. Dacă ne raportăm la timpul foarte scurt de când a început să picteze, lucrările sale ilustrează o evoluție foarte rapidă pe calea perfecționării. Vă invităm să o cunoaștem.

– Vă rog să vă prezentați.
-Mă numesc Farcaș Elisabeta, ca artistă sunt cunoscută drept Gina Fânaru. Am cochetat cu arta de-a lungul vieții, dar debutul în pictură a fost în anul 2022 când, datorită lui Emily (Emiliana Pista) am participat, pentru prima data, la o expoziție cu tabloul intitulat ,,Cadouri de Crăciun”. Acolo, am avut onoarea de a primi primul premiu de la juriul popular și o frumoasă apreciere a criticului de artă italian Doctor Guido Folco, de la Muzeul MIT din Torino.

Am început să pictez în perioada pandemiei, obișnuiam să fac tablouri cu tehnică de decupaj. După care am trecut la cele cu numere, ca în final să îmi dau frâu liber imaginației și să pun pe pânză ideile mele.

-Ce tehnici folosiți?
-Folosesc culori acrilice și îmi place să folosesc creionul și carioca.

– Ce subiecte preferați?
-Nu am un subiect anume pe care să-l pictez, fac ce-mi place pe moment. Și pentru că am vrut să văd dacă sunt în stare am încercat chiar să-mi fac primul autoportret. Nu am urmat nici un curs de pictură și pentru mine, cu fiecare desen învăț câte ceva.

– Cum a fost 2022 pentru dvs? Dar anul 2023?
-În anul 2022 am făcut un pas spre lumea artei, un început de drum fascinant. Am continuat în 2023  cu o expoziție intitulată ,,În lumea femeilor”.  Acolo, din nou am avut plăcerea de a un premiu de la Editura Montabone din Milano, am participat cu tabloul intitulat ,,Priviri iubitoare”. După aceasta a avut loc expoziția ,,România unită cu Ucraina”. Iar în luna iunie voi avea o expoziție personală, unde sper, cât mai multă lume, să vină să-mi admire lucrările.
În viitor îmi doresc să urmez un curs de pictură și să îmi îmbunătățesc tehnica. Sper într-o lume mai bună în care să domnească pacea și armonia. Cu multă stimă Gina Fânaru.

-Mulțumesc frumos. Acum să vedem niște tablouri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *