Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Pictorița Mirela Dumitru Olariu ne oferă lucrări în ton cu vremea

Înainte de marea sărbătoare a Învierii, calendarul consemnează o îndelungată perioadă de post. Este, deci, vremea să aducem în centrul atenției dumneavoastră o pictoriță care face lucrări chiar pentru această perioadă din an.
Numele său este Mirela Dumitru Olariu. După un dialog introductiv, veți avea și posibilitatea, onorabili cititori, să vedeți câteva dintre ele.

Față de alte interviuri, acum răspunsurile vor fi mai concise, deoarece artista noastră dorește mai mult să se exprime prin icoanele sale pe lemn și sticlă, decât prin cuvinte prea multe.

-Vă rugăm să vă prezentați…
-Numele meu este Mirela Dumitriu Olariu. Simplu, Mirela! Am apărut ca ghiocelul după o iarnă lungă și grea să vă bucur privirea cu frumos. Iubesc marea, culorile și iubesc să pictez icoane pe sticlă.

-Cum a fost anul 2022 pentru arta dv?
-Abia m-am dezmorțit.

-Ce visați pentru anul 2023?
-Ce visez pentru anul 2023? Să vă bucur privirea cu frumos. Sper să reușesc, în afara de job, să pictez măcar o icoana pe săptămână. Sunt atât de multe modele pe care le iubesc și vreau să le pictez. Pentru mine, să pictez icoane e terapie, e dragoste, e Frumosul. E legătură mea cu Dumnezeu. Îmi aduce bucurie și liniște sufletească. Anul acesta o să pictez doar icoane pe sticlă. Pentru anii următori să vedem ce îngăduie Dumnezeu! Știți cum e: „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povesteşte-i planurile tale.”
Nu-mi place sa vorbesc despre mine. Dar mi-ar place să mă cunoască lumea prin prisma lucrărilor mele.

-Mulțumim pentru cuvinte. Acum să vedem lucrările.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *