Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pictorița Sanda Ionescu trăiește într-un univers de peisaje

Cu puțin timp în urmă, s-a închis o expoziție impresionantă de pictură la Cluj – Napoca. Pe internet circulă mai multe informații și fotografii care pun în lumină faptul că a fost un succes real. Am dorit să aflu chiar de la sursă, de la pictor, cum a fost acolo, ce anume a prezentat. Așa a apărut următorul dialog:

– Iată ce vă pot spune despre expoziția personală de pictură, intitulată „Vibrațiile universului meu”, care a fost deschisă publicului până în data de 21 mai, la Galeria Casei Radio din Cluj – Napoca.
A fost o expoziție de peisaje, majoritatea lucrate în ulei: peisaje marine, peisaje rurale, peisaje urbane, în culori vibrante, executate în tușe energice, prin care am căutat să captez atenția privitorului și să îl atrag în universul meu cromatic.

– Cum a fost la vernisaj?
– Despre vernisaj vă spun doar câteva cuvinte. A fost o seară frumoasă, cu oameni frumoși, m-am simțit onorată să îi am alături de mine pe doamna Margareta Catrinu, pe domnul profesor Dorel Găină și domnul Demostene Șofron, care și-au spus impresiile despre lucrările mele în fața publicului prezent.

Nu știu dacă expoziția în sine a fost cel mai important lucru care mi s-a întâmplat, ci faptul că am întâlnit oameni deosebiți, că am cunoscut oameni noi care au fost prezenți acolo, poate din curiozitate, să mă cunoască și să îmi vadă lucrările sau care mi-au dat mesaj ulterior să mă întrebe până la ce oră este deschisă galeria.

Iar cel mai important și cea mai mare surpriză pe care am avut-o la câteva zile după vernisaj a fost o invitație pe care am primit-o pentru a participa la o tabără de pictură în Bucovina în luna august, pe care am acceptat-o cu multa bucurie.
Acestea sunt lucrurile cu adevărat importante pentru mine, care îmi dau încredere și putere în tot ceea ce fac.

– Vă mulțumesc frumos. Felicitări! Vă dorim să vă simțiți bine în tabăra de pictură din Bucovina și poate ne veți relata și nouă cum a fost acolo. Până atunci, să vedem câteva imagini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *