Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pictorița Szabó Enikő are un bilanț frumos pe 2023 și speranțe pentru 2024

Zori de zi, în 14 ianuarie, anul 2024. Mă gândesc cu bucurie la universul artistic în care trăiește pictorița Szabó Enikő. Îi pun câteva întrebări,iar apoi admirăm câteva tablouri ale sale.

– Ce cuprinde bilanțul dvs artistic pe anul 2023?

–        Bilanțul meu artistic pe 2023 cuprinde tabere de creație la  Sângeorgiu de Mureș, Mădăraș, Tg. Mureș și Sovata, o expoziție personală în sala Dersi János din cadrul bisericii Unitariene din piața Bolyai din Tg. Mureș, participarea la numeroase expoziții colective în cadrul A.A.P Mureș și la o expoziție colectivă organizată de către Cluj Art la Castelul Corvinilor „Stază și renaștere: iarna prin ochii artistului”. La final menționez participarea la numeroase workshop-uri și cursuri online, care sper că m-au ajutat la dezvoltarea mea artistică .

–Felicitări, impresionant! Cu apreciați dvs acest bilanț?

-Anul 2023 a fost un an bun din punct de vedere artistic, dar putea să fie unul și mai bogat.

– Ce sperați pentru 2024?

-Anul 2024 sper să-mi aducă  posibilitatea de a participa la cât mai multe tabere de creație, care sunt un cadru extraordinar pentru dezvoltarea artistică alături de ceilalți colegi participanți, și participarea la cât mai multe expoziții colective în cadrul cărora avem posibilitatea de a ne face cunoscute creațiile. Și sper din suflet să am cât mai multă inspirație în noul an, pentru a transpune frumosul din jurul nostru pe pânze, care să bucure privirea și sufletul publicului spectator!

Cum spunea Picasso:”Arta purifică sufletul de praful vieţii de fiecare zi” -sper că sunt pe drumul cel bun spre acest deziderat!

–Da, sunteți în mod sigur. Dovadă sunt și imaginile următoare…


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *