Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pictorița Tania Davidică își dorește o expoziție personală

După știri cu protestele transportatorilor și fermierilor, facem un popas în lumea minunată a tablourilor semnate de Tania Davidică. 

-Cum este bilanțul dvs artistic pe anul 2023?

– Îmi place să pictez dar, intru în atelierul amenajat ad-hoc cu mult mai rar decât aș vrea. De aceea m-am bucurat de tabăra de creație de la Bran-Moieciu, imediat după sărbătoarea Paștelui.

Ambianța, răbdarea și profesionalismul îndrumătorilor: arhitecții Mircea Corcodel și Vladimir Teodorescu, precum și pasiunea grupului de pictori, au făcut ca din acea atmosferă să se iște cele mai frumoase lucrări. A fost bucurie în stare pură și le mulțumesc, aici, încă o dată.

-Cum apreciați acest bilanț?

– Lucrul plain-air este solicitant pentru mine dar, absolut necesar. Astfel, întâlnirile din Muzeul Satului sau din alte locuri din București sub atenta îndrumare a d-lui Mircea Corcodel sau Vladimir Ivanovici mi-au adus bucurie și cunoștințe valoroase. Am făcut turul galeriilor de artă ori de câte ori am avut ocazia și așa mi-am făcut noi prieteni în compania cărora am bifat expoziții cu tablouri din colecții private (printre altele) Grigorescu și Aman. O încântare! Între timp am lucrat și am exersat și alte stiluri de a picta.

-Ce vă doriți pentru 2024?

– Pentru anul care vine îmi doresc o expoziție personală, condiția fiind să lucrez îndeajuns încât să am de unde alege.

    Vă mulțumesc pentru interesul dumneavoastră și sper să vă placă lucrările mele! Vă doresc toate cele bune și mă rog să fie pace în lume!

–Sigur că îmi plac foarte mult. Dar să punem aici câteva să se bucure și cititorii. Vă prezentăm deci lucrări în acuarelă dar și în acrilic!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *