Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Piperea: Culmea ironiei este că acest popă este găzduit pe pagina publică a unui minister condus de un ateu scorțos

Un popă care nu merită acest titlu sacerdotal, Dorel Gălan, dă un „testimonial” pe site-ul Ministerului sănătății, în care se dă cool în cap și psalmodiază: „dacă virusul nu există și eu dau crezare ideii, nu pierd nimic; dacă există și e periculos, deja am o problemă”.

E o mare mizerie ce face acest popă. Îl parafrazează pe Blaise Pascal (“Dacă cred că există Dumnezeu și El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există și El există cu adevărat, atunci am pierdut totul”), având nerușinarea să îl înlocuiască pe Dumnezeu cu virusul, cerând credulilor să creadă în virus … Și noi, cică, suntem negaționiști …

PS Culmea ironiei este că acest popă este găzduit pe pagina publică a unui minister condus, în prezent, de un ateu scorțos (și arrogant în considerarea „calității” sale de absolvent al școlii vieții) care striga mai demult, cât îl țineau bojocii, „vrem spitale și nu catedrale”, membru al unui partid care nu își lasă aleșii să jure pe Biblie. Poate că Vlăduț va schimba, totuși macazul și va da dispoziție, curând, să se construiască temple dedicate virsului în care tre` să credem, că altfel ne ia …
PPS În poză aveți proba pozată și pusă pe feisbuc a unei asumări a unei jertfe pe “altarul” progresului și al “științei” oficiale, imbatabile.

(Text și foto: Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *