Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Planeta în Pandemie e ca un avion în turbulențe condus de piloți nevolnici

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Planeta în Pandemie e ca un avion în turbulențe condus de piloți nevolnici”

  • A propos de antisemitismul romanesc :
    Bula s e prezinta la oftalmolog plangandu-se de probleme de vedere . Medicul il consulta amanuntit si nu gaseste nimic .
    „-Dle Bula , cum v-ati dat seama ca aveti probleme de vedere ?
    -Dom’ doctor , nu vad ce-aud ! „

  • Maitre , anul acesta se implinesc 80 de ani de cand romanii au trecut Prutul . Neste baeti au inceput o campanie de acuzare a romanilor cu niste “a zis cineva “, “a trimis cineva “, etc. pt ca apoi sa poata sa strecoare firesc gogonatele pregatite despre Campania armatei romane din est .
    La toata mizeria asta , colaboreaza “reprezentanti “ ai romanilor , de la pres Johannis , la PM Katzu , la pres CD Orban , la seful opozitie , Ciolacu.
    E cazul ca romanii sa pregateasca si sa publice si alte opinii despre Campania din est decat cele ce vor fi prezentate ca litera de Evanghelie .
    Poate va ganditi , maestre , sa gazduiti puncte de vedere alternative la unele materiale ce vor aparea in presa pe subiectul campaniei armatei romane in est .
    Celor care viziteaza aceasta pagina le propun o lectura de calitate , revelatorie : “Armata, Maresalul si evreii” de Alex Mihai Stoenescu , Ed RAO , 2018.

  • E nevoie ca „specialistii” in dat in bobi sa ne lamureasca de ce in Cehia de exemplu au fost pana acum 1.500.000 cazuri de infectati,in Romania 950.000,dar in China 101.733 ? In alta ordine de idei oare cate persoane au circulat din China in lumea larga in perioada decembrie ’19-martie’20 si cati erau de etnie chineza?

  • H.D. Hartmann a afirmat că „este o minciună absolută să declari astăzi că în România există antisemitism”.
    De ce evrei –Vexler , Morgenstein- colaboreaza la aceasta mizerie ? Aderarea conducatorilor nostri – Presedinte , Parlamentari la manaria asta cu antisemitismul inseamna tradare de tara. Toata chestia seamana cu un Diktat . Vom vedea in curand ce claims au cei care au montat tarasenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *