Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Planeta în Pandemie e ca un avion în turbulențe condus de piloți nevolnici


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Planeta în Pandemie e ca un avion în turbulențe condus de piloți nevolnici”

 • A propos de antisemitismul romanesc :
  Bula s e prezinta la oftalmolog plangandu-se de probleme de vedere . Medicul il consulta amanuntit si nu gaseste nimic .
  „-Dle Bula , cum v-ati dat seama ca aveti probleme de vedere ?
  -Dom’ doctor , nu vad ce-aud ! „

 • Maitre , anul acesta se implinesc 80 de ani de cand romanii au trecut Prutul . Neste baeti au inceput o campanie de acuzare a romanilor cu niste “a zis cineva “, “a trimis cineva “, etc. pt ca apoi sa poata sa strecoare firesc gogonatele pregatite despre Campania armatei romane din est .
  La toata mizeria asta , colaboreaza “reprezentanti “ ai romanilor , de la pres Johannis , la PM Katzu , la pres CD Orban , la seful opozitie , Ciolacu.
  E cazul ca romanii sa pregateasca si sa publice si alte opinii despre Campania din est decat cele ce vor fi prezentate ca litera de Evanghelie .
  Poate va ganditi , maestre , sa gazduiti puncte de vedere alternative la unele materiale ce vor aparea in presa pe subiectul campaniei armatei romane in est .
  Celor care viziteaza aceasta pagina le propun o lectura de calitate , revelatorie : “Armata, Maresalul si evreii” de Alex Mihai Stoenescu , Ed RAO , 2018.

 • E nevoie ca „specialistii” in dat in bobi sa ne lamureasca de ce in Cehia de exemplu au fost pana acum 1.500.000 cazuri de infectati,in Romania 950.000,dar in China 101.733 ? In alta ordine de idei oare cate persoane au circulat din China in lumea larga in perioada decembrie ’19-martie’20 si cati erau de etnie chineza?

 • H.D. Hartmann a afirmat că „este o minciună absolută să declari astăzi că în România există antisemitism”.
  De ce evrei –Vexler , Morgenstein- colaboreaza la aceasta mizerie ? Aderarea conducatorilor nostri – Presedinte , Parlamentari la manaria asta cu antisemitismul inseamna tradare de tara. Toata chestia seamana cu un Diktat . Vom vedea in curand ce claims au cei care au montat tarasenia.