Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Planeta maimuțelor

Noiembrie 2021-Bill Geits emite un avertisment cu privire la o pandemie de variolă bioteroristă. Evident, are și soluția. Înființarea unui forțe globale de luptă cu virușii-Pandemic Task Force, cu un buget estimat de 1miliard /an și finanțarea generoasă a cercetării. Cu aceeași ocazie, cere imperios ca statele lumii să înceapă ‘germ games’-simulări ale unora atacuri teroriste cu arme biologice sau ale unora pandemii cu cauze naturale. Bill Geits insistă asupra unui atac terorist.
-Mai 2022, publicația Bild dezvăluie un proiect secret care se desfășoară chiar acum în Germania și la care participă țările G7,la nivel de ministru de sănătate-un exercițiu privind apariția unui pandemii de variolă agresivă și cu o transmitere rapidă, în urma unui mușcături de leopard. Tinerii, categorie vulnerabilă. Este, desigur, un exercițiu, dar și Event 2021a fost până când nu a mai fost.
-Revenind la realitate, pe 7 mai este confirmat primul caz de variolă a maimuței, monkeypox. De atunci și până azi au fost identificate 100 de cazuri în afara Africii. Țările care au raportat cazuri sunt SUA, Canada, Australia, Portugalia, Spania, Belgia, Italia. OMS consideră un caz de urgență și se reunește în ședință. Întâmplător (sau nu) ,între 22 -28 mai se desfășoară Adunarea Mondială a Sănătății, principalul organ de conducere al OMS, unde se încep lucrările pentru elaborarea unei convenții-cadru a OMS privind pregătirea pentru pandemii și răspunsul la acestea. Tratatul-cadru a fost semnat în decembrie 2021,194 state semnatare. Extraordinară inspirație! De Bill Geits nu mai zic, nu e nevoie, ne-a mai salvat o dată! Dacă nu era el treceam peste covid ca niște inconștienți.
-Minunile continuă! În septembrie 2021,FDA a aprobat un vaccin împotriva monkeypox-Jynneos, produs de compania Bavarian Nordic . Suntem pregătiți carevasăzică! SUA a comandat milioane de doze, UK la fel, Canada. ..Vaccinul există, tratatul cu OMS e gata, suntem salvați, nu?
-Martie 2021(!!), Nuclear Threat Initiative (NTI) și Conferința de Securitate de la München au desfășurat un „exercițiu de masă” care simulează o pandemie globală care implică o tulpină neobișnuită de variolă a maimuței cauzată de un atac terorist folosind un agent patogen proiectat într-un laborator. În acest exercițiu, desfășurat în 2021, atacul terorist simulat are loc în viitor, mai precis în mai 2022. Ei bine, acum este mai 2022 și avem acum . . . un focar de Monkeypox real. Aceste „exerciții” sunt mai mult planuri decât simulări!
-Dezvoltat în consultare cu experți tehnici și politici, scenariul exercițiului fictiv a descris o pandemie globală mortală, care implică o tulpină neobișnuită de virus al variolei maimuțelor, care a apărut pentru prima dată în națiunea fictivă Brinia și s-a răspândit la nivel global timp de 18 luni. În cele din urmă, scenariul exercițiului a dezvăluit că focarul inițial a fost cauzat de un atac terorist folosind un agent patogen proiectat într-un laborator cu prevederi inadecvate în materie de biosecuritate și supraveghere slabă. Până la sfârșitul exercițiului, pandemia fictivă a dus la peste trei miliarde de cazuri și 270 de milioane de decese în întreaga lume.
– Coincidențe. 21 ianuarie 2022 , în Pennsylvania, un camion care transporta 100 de maimuțe folosite în experimente face un accident. 4 maimuțe au dispărut.
Sună cunoscut scenariul…

(Sursa: Facebook Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Planeta maimuțelor”

  • s a ajuns departe cu putinta de simulare a dinamicilor la nivel planetar,
    mai cu seama pe craca oms, pebtru a deja exista un istoric si…de ce sa nu fie folosit, imbunatatit, astcel incat el sa produca efectele dorite?!

    cu cit putibta se simulare se dovedeste a fi mai capabila, cu atat probabilitatea ca un Computer Cuantic sa fie activ, creste.

    manifestarea unui Computer Cuantic in definirea ecuatiei de miscare a Noii Lumi defineste ca fiind impotente toate strategiile existente.

    unui Computer Cuantic matur ii face fata exclusiv Ibteliventa, pentru a el tinde sa fie Desteptaciunea Intruchipata.

  • Dacă Kill Guiț a prezis încă o plandemie care se rezolvă numai prin vaccinare și s-a mai și simulat, e clar. Dacă trebuie să mor pentru că nu mă vaccinez cu mizeriile lor, voi muri. Ce viață ar putea fi aia în care cineva îți injectează cu forța în corp mizerii despre care numai el știe ce sunt și te obligă să consumi greieri, lăcuste, viermi, carne care nu e carne și în care ți se ia prin tot felul de tertipuri ceea ce ai agonisit într-o viață întreagă? Și îți este interzis să spui „nu”. Lanțurile de fier ale sclaviei antice sunt înlocuite cu lanțuri digitale și ești condamnat la extincție în suferință de fiecare dată când îți manifești liberul arbitru. Fără liberul arbitru nici măcar animal nu mai ești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *