Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

PNL și PSD nu negociază comasarea ci împărțirea prăzii electorale

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „PNL și PSD nu negociază comasarea ci împărțirea prăzii electorale”

  • Citesc o știre – UE impune încă o sancțiune împotriva Federației Ruse „UE a adoptat o lege pentru a retrage profiturile obținute din activele înghețate ale Băncii Centrale ruse”.
    Evident că UE înseamnă Germania, adik politica Germaniei.
    După ce Gemania hitleristă a fost înfrântă acestă țară care a dus la moartea a milioane de oameni și inventarea lagărelor de concentrare cu toate ororile de acolo, trebuia desființată și teritoriul împărțit între cuceritori.
    A fost o greșeală uriașă că au lăsat-o pe hartă, acum tragem toți de pe urma ei.
    Motivul inventat de UE – reconstrucția Ucrainei. Păi reconstrucția din provinciile luate o s-a facă rușii că 80 la sută din Ucraina a fost neatinsă, produce de zor grâne și toate alea.
    Germania trebuie urgent înlăturată de la șefia UE.

  • ”Sunt necesare eforturi credibile pentru a proteja civilii”

    cita vreme inca se foloseste pluralul creca e de bine. insa tendinta acestei ziceri, care se tot repeta de la inceputul operatiunii, e ca ea sa se transforme astfel: Sunt necesare eforturi credibile pentru a proteja civilul

  • Pentru ce și de ce ?trebuie eu cetățean onorabil,contribuabil ,al României ,să votez europarlamentari,să facă ce?să ridice automat mâinile la tot ce propune diabolica Ursula și clica ei și din spatele ei ?să voteze green deal,făină de greieri,distrugerea fermelor,a agriculturii să cumpere vaccinuri cu milioanele,îngrădirea circulației,vaccinare obilgatorie,distrugerea țării,vinderea țării în continuare,primirea de imigranți ,nu trebuie votat niciunul de pe liste,trebuie desființate aceste liste,ce lucruri bune au făcut pentru țară și pentru mine aceste lichele? poate dl Terhes face excepție dar și ăla a votat cu grupul.Nu votați nici un europarlamentar!!!!ei nu reprezintă pe nimeni,doar salariul și diurnele,hotelul.mesele și cafenelele din Bruxelles.Sa se înroleze ei voluntar în frunte cu neamtul Johanis și cu întreaga clasă politică!!!

  • Partenerul strategic lucreaza prin presedinti

    nu prea cred, lucreaza cu doua maini, nu doar cu una.
    una e presedintele, insa mai are una, care la nevoie poate schimba cealalta mana cu o alta.

    de asta nici nu se sustine povestea cu demisia presedintei pe motiv de racolare, pentru ca si daca ar fi fost asa la cealalta mana n ar fi avut acces cu usurinta. mai intai tre cada ingerul natiei, abia apoi, folosind ambele maini, poti ‘lucra’ o tara. o tara nu poate fi lucrata prin presedinte, doar, mai e necesar si ca ingerul sa fie ‘inger cazut’. ca daca n a cazut …e mai greu spre foarte greu.
    odata ce ingerul natiei a cazut, presedintele va fi urcat pe tron pe mana ingerului cazut.

    prin urmare nu prin presedinti lucreaza, mai intai, ci prin ingeri cazuti. presedintii sint …al doilea pas.

    • mai intai se asigura ‘procedura de urcare pe tron’, asta tre sa fie …brici!, ca dupaia …se gaseste si personajul potrivit care sa urmeze procedura

      • lucreaza prin cine o lucra …pina una alta. cind va avea la dispozitie o IA capabila va lucra printr o IA. insa pentru ca asta sa se ntimple mai intai tara aia trebuie digitalizata pina n maduva.

    • daca presedinta a fost racolata, fara ca ingerul sa fi cazut, atunci cel care a racolat o fix asta si a dorit, prin ce a facut, sa scape de ea. io creca e mai complexa treaba…

  • min 21″ Partenerul strategic lucreaza prin presedinti” .
    Deci cu “seful “ . Daca n-avem sef, il confectionam noi . Asa au facut tatarii radicand Moscova , (Kievul il distrusesera ) asa au facut turcii privilegiind Domnul in fata boierilor , iar in contemporaneitate , avem cazul errata-Base .
    “Cui ma adresez cand vreau sa vorbesc cu Europa “?
    Totul din ratiuni de comanda. In militarie trebuie eliminata orice ambiguitate in ceea ce priveste atributiile si responsabilitatile .
    Drepti !

  • deep fake
    nu i te poti opune. n ai cum. odata aparuta pe ecrane …aia e, tre sa te obisnuiesti cu ea. un derp fake te poate pune in pozitia unuia care a pus la cale un deep fake, caz in care pare a fi de bun-simt sa nu i oferi in dar si o modalitate sa te pedepseasca… pentru ca face asta.
    tendinta e sa spui ca tre sa exista o pedeapsa …grozava. dupa o analiza mai atenta impresia dispare.

    tendinta e doar una: deep fake, odata cu trecerea timpului, va deveni din ce in ce mai deep. un deep fake poate fi intr atit de bine pus la punct incat nu poti demonstra ca nu e realitate. singurul care stie ca asa ceva nu s a intimplat in realitate e exclusiv cel vizat de un deep fake

    • ati vazut filme in care realitatea si realitatea virtuala erau impletite?
      ati obsrvat ca tind sa fie intr atat de bine puse la punct, in ultima vreme, incat exista o latenta in perceperea diferentei? caz in care daca prezenta unui deepfake va fi definita exclusiv pe perioadele in care latenta se manifesta …nu ti dai seama ca el e acolo?

      • fake e despre conținut fals.
        deep fake e despre conținut care tinde să fie antiadevarat.

        atunci cînd folosești un proces deep fake pentru a desăvârși un fake în final tot despre fake e vorba, iar asta e normal sa fie pedepsit ( spre ex vinzi medicamente folosind deep fake )
        deep fake e o lucrătură deep de la un cap la altul și ea, odată cu trecerea timpului tunde să fie din ce in ce mai deep, mai greu de dibuit inclusiv în ceea ce privește rădăcina care a generat un astfel de proces

        • daca fake e despre ceva fals, deep fake e despre ceva antiadevarat.

          tot ce e fals e adevărat. doar antiadevarul nu e adevărul.

          tot ce e fals e adevărat, falsitatea e adevărată, poate fi definită ca fals pe baza adevărului.

          un deep fake e …ceva nou-nout. e …un altfel de adevar, e …antiadevar.
          un deep fake e …egal cu adevărul, …la limita. totul e atât de adevărat încât doar cel vizat știe că nu e așa, caz în care e cuvântul lui împotriva deep fake.

          • deep fake nu e despre ceva fals, ci despre ceva antiadevarat.
            ( iar aici logica folosita e una ‘ de pe ultimul nivel: ‘ minciuna e adevăr, doar antiadevarul nu e adevarul’. deci e nevoie de un nou operator logic, antiadevarul.

          • incercati sa tratati deep fake cu medicamente expirate. pur si simplu treaba nu functioneza. deep fake e din povestea antiadevarului.
            tendinta e sa vezi raul, deep fake ul care e ‘raul’, insa stati sa vedeti minunatie atunci cind deep fake devine ‘binele’ , raul si binele despre care vorbesc fiind ele insele unele noi-noute, amandoua fiind exprimari proprii taramului antiadevarului ( care abia s a nascut, deci e unul nemaivazut si nemaiauzit, insa despre care s a mai povestit )
            exista un bine si rau pe taramul adevarului si un bine si au pe taramul antiadevarului, prin urmare nu prea mai e suficient sa vorbesti despre ‘bine’, doar, pentru ca el se exprima prin superpozitii, deci mai tre sa precizezi si despre care dintre ele e vorba, cel propriu adevarului? sau cel propriu antiadevarului.

            mai e mult pina departe. io am impresia ca inca n am trecut de pasul 1: minciuna e adevar.dupa care vine pasul 2: doar antiadevarul nu e adevarul. abia dupaia utem vorbi despre deep fake…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *