Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

PNRR, de la hârtie la realitate | „Interviurile lui Cristoiu” cu Victor Negrescu, Aleph News


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „PNRR, de la hârtie la realitate | „Interviurile lui Cristoiu” cu Victor Negrescu, Aleph News”

 • Maestre, …intr un fel imi era mai bine inainte sa urmaresc interviul de fata.
  Adica…acu am aflat cit de batuti in cap ne dovedim.
  inainte de interviu nu stiam ca sintem chiar la nivelul asta! :))

  • Romania nu exista, exista tara numita PNL. Cetatenii acestei tari sint PNL-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati…de nevoie!

   Romania nu exista, exista tara numita PSD. Cetatenii acestei tari sint PSD-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati…de nevoie!

   Romania nu exista, exista tara numita USRPLUS. Cetatenii acestei tari sint USRPLUS-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati…de nevoie!

   Romania nu exista, exista tara numita AUR. Cetatenii acestei tari sint AUR-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati, de nevoie.   Nu exista… n guverne, ci n tari!,:)),
   insa faza tare de tot e ca daca ar exista o lege care sa i permita unei tari sa poarta razboiul asa cum e el definit, adica pe viata si pe moarte, fiecare dintre aceste tari le-ar neutraliza pe celelalte, pentru ca doar ele sa se manifeste…prin zona:))

   prin urmare toleranta se manifesta…de nevoie!, insa de fiecare data cind granita poa sa fie impinsa…mai incolo oleaca!, ea e impinsa instantaneu!:))

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog