Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

PNRR, de la hârtie la realitate | „Interviurile lui Cristoiu” cu Victor Negrescu, Aleph News

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „PNRR, de la hârtie la realitate | „Interviurile lui Cristoiu” cu Victor Negrescu, Aleph News”

  • Maestre, …intr un fel imi era mai bine inainte sa urmaresc interviul de fata.
    Adica…acu am aflat cit de batuti in cap ne dovedim.
    inainte de interviu nu stiam ca sintem chiar la nivelul asta! :))

    • Romania nu exista, exista tara numita PNL. Cetatenii acestei tari sint PNL-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati…de nevoie!

      Romania nu exista, exista tara numita PSD. Cetatenii acestei tari sint PSD-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati…de nevoie!

      Romania nu exista, exista tara numita USRPLUS. Cetatenii acestei tari sint USRPLUS-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati…de nevoie!

      Romania nu exista, exista tara numita AUR. Cetatenii acestei tari sint AUR-istii, ceilalti care misuna prin zona sint tolerati, de nevoie.



      Nu exista… n guverne, ci n tari!,:)),
      insa faza tare de tot e ca daca ar exista o lege care sa i permita unei tari sa poarta razboiul asa cum e el definit, adica pe viata si pe moarte, fiecare dintre aceste tari le-ar neutraliza pe celelalte, pentru ca doar ele sa se manifeste…prin zona:))

      prin urmare toleranta se manifesta…de nevoie!, insa de fiecare data cind granita poa sa fie impinsa…mai incolo oleaca!, ea e impinsa instantaneu!:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *