Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Poate apelăm la niște lideri interlopi, să negocieze cu clanurile din poliție

Măi fraților, deja bancurile cu milițieni sunt niște povesti răsuflate. Ce se întâmplă acum depășește orice imaginație, bate orice film. Deja nu mai știm la ce să-i încadram; comedie, dramă, tragicomedie?
Acești băieți nu reușesc ore în șir să între peste niște criminali, ce omoară oameni, dar în schimb intră in forță peste niște femei nevinovate, în toiul nopții, spunând cu nonșalanță: “scuzați, am greșit adresa”, sau “arestează” oamenii, pe câmpuri, pentru a-le administra “corecții educaționale”, ca alta dată sa nu mai pună întrebări nepermise. Că au și urinat pe un om, fie el oricât de recalcitrant, depășește puterea mea de înțelegere, parcă tot nu-mi vine a crede, tot sper să fie o glumă proastă, sau o răfuiala între găștile din poliție. Poate apelăm la niște lideri interlopi, să negocieze cu clanurile din poliție!

(Text de Paul Necula)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *