Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Poate apelăm la niște lideri interlopi, să negocieze cu clanurile din poliție

Măi fraților, deja bancurile cu milițieni sunt niște povesti răsuflate. Ce se întâmplă acum depășește orice imaginație, bate orice film. Deja nu mai știm la ce să-i încadram; comedie, dramă, tragicomedie?
Acești băieți nu reușesc ore în șir să între peste niște criminali, ce omoară oameni, dar în schimb intră in forță peste niște femei nevinovate, în toiul nopții, spunând cu nonșalanță: “scuzați, am greșit adresa”, sau “arestează” oamenii, pe câmpuri, pentru a-le administra “corecții educaționale”, ca alta dată sa nu mai pună întrebări nepermise. Că au și urinat pe un om, fie el oricât de recalcitrant, depășește puterea mea de înțelegere, parcă tot nu-mi vine a crede, tot sper să fie o glumă proastă, sau o răfuiala între găștile din poliție. Poate apelăm la niște lideri interlopi, să negocieze cu clanurile din poliție!

(Text de Paul Necula)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog