Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Politicienii români sunt de vină pentru imaginea proastă a U.E. în rândurile românilor

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Politicienii români sunt de vină pentru imaginea proastă a U.E. în rândurile românilor”

  • Maestre tot respectul dar mai gresiti din cand in cand. Anca Alexandrescu s-a urcat in acel avio cu Iliescu nu pt ca era o mare jurnalista ci a suit-o tacsu, Horia Alexandrescu, la fel ca pe ravasitoare. Un jurnalist adevarat nu considera o stire ce a spus Iliescu pt ca difuzarea ei putea compromite vizita. Numai un jurnalist de cancan nu intelege ca exista lucruri care nu trebuie spuse. Mai grav, pt ca Anca Alexandrescu era o mica pitipoanca pe acea vreme, fata lui taticu, redactia Evenimentului Zilei nu realizeaza gafa si publica prostia fetitei lui tata. E la fel ca stirea ca gaina naste pui vii. Deci maestre, mai usor cu pianul pe scari ca va loviti la ceas. Nu asa trebuie sa se comporte un jurnalist selectat pt o vizita oficiala a unui sef de stat. Aici ati dat-o rau cu batu in balta.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Daca politicienii romani ar fi „Gica-contra” la ce spune EU, „imaginea” EU ar fi mai buna?… Nici vorba.

    Fiecare om trebuie sa raspunda pentru ce face el insusi. Problema este ca sefii EU isi permite sa faca tampenii si-apoi refuza sa si le asume. Asta se numeste fix iresponsabilitate. Bine zice cine zice ca occidentalii se comporta ca niste drogati. Ca o fi vorba de drog ideologic ori banalul de-ala tras de-a dreptu’n nari, nu conteaza. Rezultatul insa e ca lumea s-a saturat de lipsa de raspundere a „politicienilor” de pretutindeni. E timpul ca sa-si bage mintile-n cap cat mai au ocazie si timp. Ca doar n-o sa tina povestea asta la infint, toate-si au sfarsitul intr-o buna zi. Si cu cat e mai aproape, cu atat mai bine pentru aia „prosti da multi”…

  • UE are imagine proastă în cam toate țările membre, în afară de Luxemburg și Finlanda.

  • Sa nu fim naivi. Toti „alesii” nostri sunt pusi cu mana de „padurenii” nostri sub stricta supravreghere a „padurenilor” lor. Rezultatele sunt firesti si conforme. Noi nu alegem nimic, poate doar sa pierdem aiurea o zi pentru a participa la piesa de teatru numita „alegeri” pe post de figuranti. Oile nu vor sta niciodata cu lupii la aceeasi masa decat daca sunt in meniu.

  • Undeva pe pamant exista o gospodarie, cam subreda, compusa din 25 de dudui si un cowboy care e seful lor. In curte e un grajd unde sta la caldurica si pe paie uscate o vacuta care da lapte pentru toata gospodaria. Pe camp, mai departe exista si o oaie legata de un par si care mananca atunci cand are ocazia doar maracini. Din cand in cand e mulsa de cate o duduie si mai primeste si cate un sut in bot de la cowboy, asa, en passant. Ghici cine e vacuta si cine e oaia?

    • @cib a scris pe 19/03/2023 la 10:21
      Cib…nu inteleg asta cu dudui…ue pare mai degraba un bordel,nu o gospodarie,vaca de muls,adica nemtii,oaia neagra,romanii dar si bulgarii tot oaie neagra sunt si cowboy…cine…geriatria…biden…macroul abuzat de mic de o tanti in etate…dulai…mai degraba javre comunitare,nici metisi de caini de rasa…
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Este normal ca românii să fie sceptici relativ la UE. Tot ce a venit de la Bruxelles sub formă de directivă s-a aplicat orbește în detrimentul țării și implicit a românilor.
    Ai noștri europarlamentari sunt niște mămăligi care și-au dobândit posturile ca o recompensă pentru așa zisele servicii aduse vajnicelor lor partide din care provin sau pe care le-au susținut. Mulți dintre parlamentarii români își îndeplinesc doar dorințele personale cât dorm bine prin parlament. Cum să mai ai încredere în vreunul?! Nici unii și nici alții nu s-au dat deoparte de la mega afacerile care au înrobit țara asta.
    N-am auzit decât rare intervenții împotriva aberației de green deal care ne aduc în comuna primitivă ba chiar mai rău dat fiind recomandările alimentare și distrugerea agriculturii și zootehniei. Ce să mai vorbim de plandemie și serurile experimentale care vor fi plătite chiar dacă nu sunt plătite și livrate – asta-i treabă grea pentru Codruța…
    Învățământul este distrus cu: sistemul Bolognia, predarea online, programele școlare care au făcut un ghiveci din istorie, geografie și limba română.
    Turistul văd că își continuă periplul internațional; poate urmează: Australia, Africa și America de Sud, de ce nu și Polul Nord.
    Circoteca de la posturile tv enumerate de Dvs. e jalnică. Din toată vizita lui Vladimir au remarcat că președinte abia își trage un picior. Chiar?!

    • Sa fie băgați toți politicienii la construirea Canalului Dunare-Dâmbovița și cu KWI pe acolo și el…și la reîmpăduriri,și la canale pentru irigații,și la minele de cărbuni,și la autostrăzi.Turma de capre cu un pastor pe măsura,ăștia sunt,dar….noi i-am ales.

      • Ahahahaha!…toate bune și frumoase cele 25 de dudui însă șeful este doar deghizat în cawboy! Nu uitați dulaii cum stau tolaniti la soare și pazesc gospodăria. Și UE este tot una dintre dudui! O abuzează cine poate pentru a deșerta recolta:))))))))))))

  • Maestre,nu incetati sa ne surprindeti.In linii mari aveti dreptate insa Ursula,isteria LGBT,dictatura climatica, deciziile aberante contra popoarelor Europei ,totusi,nu sunt creatii ale politicienilor romani.

  • „Politicienii români sunt de vină pentru imaginea proastă a U.E. în rândurile românilor”
    Nu neg faptul ca politicienii ar avea vreo vina . Suntem insa plini de „prieteni ” si in exterior , cat despre cei din interior, sa nu-i uitam pe „boierii mintii ” care au avut o influenta uriasa in anii ’90 in a darama tara amestecandu-se pianisti , poeti , filosofi , etc in administrarea economica si deasemenea in a ne reclama peste hotare cat suntem de patibulari .

  • Noi nu „am fost primiti” in UE.Noi am fost vinduti,vinduti de securisti (SRS spunea intr-un interviu ca au fost150 de ofiteri „SRI” la asa-zisele negocieri de „primire” in UE.Dupa aceie problema zilei:SCHENGEN.NOI NU SUNTEM IN UE.Noi si Bulgaria Nu suntem in UE.Suntem un fel de asociati,un fel de „a fi sau a nu fi”.Drogatii de la Bruxelles se prefac,ca ne-au primit in UE,iar politicienii si propaganda securista din Romania insista cu,calitatea Romaniei de membru UE („cele 27 de „tari membre UE,asa cum spune la infinit presa securista, fiind un mare fals,fîs,băsină,-scuze,o minciuna). Discursurile europarlamentarilor romani in UE (inclusiv Dl.Terhes) sunt in van,pentru pereti,ei fiind considerati paiațe).Deci ROMANIA NU ESTE IN UE!

  • Problema Bîstroe este inchisa, Chilia va fi bratul principal de navigatie pe Dunare. Noi avem Canalul. De acum, sansa este sa dragam si sa intretinem bratul Sulina si Canalul. Putem dirija debitul Dunarii, mai multa apa la noi, mai putina spre Chilia.

  • Bună dimineața!
    Acest subiect, cu Bâstroe, cred că este o temă lansată să provoace emoție și să abată atenția de la probleme mai grave ale românilor.Închiderea minelor, inflația, starea drumurilor-podurilor, sistemul sanitar și de învățământ, banii care se cheltuie aiurea pe tot felul proiecte și studii de fezabilitate fără finalitate, salariile nesimțite din diverse instituții și care nu își fac treaba, etc…
    Chilia are in mod natural adâncimi și de 20-30m, de ce nu au arătat?Au pus acel 8.99m exact ca să aibă acest efect psihologic.Cred că este un subiect capcană în care a căzut ( sau poate nu )presa.Pe brațul Chilia și pe canalul Bâstroe navigă de mulți ani nave maritime și periodic,poate și de două ori pe an, se fac lucrări de decolmatare la vărsarea Bâstroe în mare.De ce s-a făcut din asta o știre acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *