Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Politrucului român îi place să se înconjoare de pupilici și pupiloi


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Politrucului român îi place să se înconjoare de pupilici și pupiloi”

  • In comentariul dnei Lucia Hossu Longin, din acel scurt reportaj filmat pe care l-ati redifuzat, se spune ca bronzul statuii lui Lenin a fost dat la topit. Gresit! Scoasa de pe soclu (martie 1992), statuia a fost depozitata, in pozitie orizontala, in curtea Combinatului Poligrafic, din spatele Casei Scanteii (rebotezata Casa Presei Libere, apoi, doar Casa Presei), unde functionau atelierele Fondului Plastic. Marturie stau fotografiile statuii, napadita de iarba si buruieni, facute la ani distanta de momentul ’92, reproduse in mai multe albume si carti despre regimul comunist. Cred ca, si azi, „Lenin” tot acolo e, tolanit in iarba, daca nu cumva a fost relocat.

  • Din pacate la noi fiecare persoana ajunsa intr o oarecare functie se inconjoara de pupilici și pupiloi din mai multe considerente; si tot asa pana sus, sus de tot; si atunci cum sa progresam?

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog