Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Precizări de la primarul general: 4260 este numărul total de pacienți internati in spitalele din București în 5 luni

Precizări din partea Gabrielei Firea, primarul municipiului București:
„Revin cu informații corecte, verificabile, pentru a mai atenua campania de dezinformare a Ministerului Sănătății. Azi s-a anunțat „record de îmbolnăviri Covid 19 în Capitală” : 4260!!
Titluri mari : S-a depășit Suceava! Focar!! Nenorocire!!
Câtă minciună și aberație!!
Concret :
1. 4260 este numărul total de pacienți internati in spitalele din București în 5 luni, din martie și pana azi!! Acum sunt aproximativ 600 de pacienți în 6 spitale Covid și suport.
2. Pacienții spitalelor din Capitală sunt din toată țara. Se transferă în București la cerere sau vin direct cu mașina proprie ori Ambulanța.
3. 60% din pacienții spitalelor din București sunt din alte județe ale țării, nu sunt bucureșteni.
4. Avem suficiente paturi normale și de ATI în Capitală, precum și ventilatoare mecanice, de asemenea cadre medicale foarte bine pregătite. Ministerul sănătății trebuie doar să-și facă datoria și să reorganizeze resursele în interior.
5. Spitalul Colentina trebuie redeschis pentru pacienții cronici din întreaga țară! Există resurse suficiente în spitalele de boli infecțioase pentru pacienții Covid-19.
6. Cui folosesc aceste dezinformări?
7. Mai multă acțiune, mai putin fake news!!
8. Dacă ministrul sănătății este depășit de situație, de ce nu demisionează?
9. Ce bună era testarea în masă!! Eram și noi acum, ca toată Europa, spre o viață aproape normală!
10. Bucureștiul nu este focar Covid-19. În Capitală s-au tratat cei mai multi pacienți Covid-19 din întreaga țară!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *