După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Precum ședința, așa și USRPLUS: o improvizație


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Precum ședința, așa și USRPLUS: o improvizație”

 • CNA vine sa te ia!
  Urmasii destoinici ai lui Roller si Dulea( cei ma varstnici stiu de cine vorbesc).

 • Lipsa manifestarii Iubirii in Civilizatie inseamna manifestarea plenara a unei ecuatii de miscare a acesteia definita Matematic.

  Deci iata spre ce ne indreptam, spre o miscare…definuia Matematic, adica fara erori. Asta insemnand…lubertate ioc!:))

 • Masura ‘libertatii’ e data de plenara… libertate de exprimare a ‘punerii la indoiala’. Asta…in Creatie, in Univers.
  Civilizatia e o imagine in Oglinda a Creatiei, prin urmare paici ‘punerea la indoiala’ va tinde sa nu se manufeste.
  Si cum ‘libertatea’ si Iubirea una sant, inseamna ca Civilizatia tinde spre o stare in care Iubirea nu se manifesta.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog