Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Predicțiile americanilor sau șansa lui Bill de a pierde Gates

Prin 2014, Africa se lupta cu tot felul de erupții virale, boli pe care le crezusem demult eradicate încercau să ne ia prin surprindere. Oameni cuminți, noi gândeam că l-am supărat pe Dumnezeu cu nelegiuirile noastre. Un an mai târziu, un miliardar care făcuse afaceri cu toate guvernele, foarte popular cu afacerile (ne)curate, ținea un discurs despre pandemii și despre cum ar trebui să ne pregătim pentru așa ceva.

YouTube player

Din Covid-19, Bill a făcut numai câteva sute de milioane de dolari. Oficial. El a dirijat producerea vaccinurilor, el le-a distribuit, el le-a lăudat. Bigh Tech sunt și acționari Big Pharma, ba au mai cumpărat și parte din Hollywood, televiziuni, că proști se găsesc. Miliardarii nu dau cu banii în vânt, nici în sărăcie, miliardarii își transferă banii propriilor fundații și de acolo numai ei știu ce se întâmplă cu monetarul. Ei le zic donații, eu le zic șpăgi. Bill a prezis pandemia, Bill și frații lui miliardari s-au îmbogățit din ea. Nu le mai zic masoni, pentru că miliardarii s-au așezat în vârful piramidei. Cei de la bază robotesc. În vârful piramidei, singurul care bate e soarele, că ei nu cred în Dumnezeu.

Între timp s-a aflat că Bill nu numai că și-a făcut șapte fabrici de vaccinuri, așa cum ne-a avertizat după ce a anunțat oficial pandemia, dar avea și tot felul de laboratoare de cercetare de viruși răspândite prin lume. Prin lume, nu acasă la el. Și ai dracului viruși, ieșeau la plimbare. Dar numai după ce făcea Bill câte o predicție. El a prezis, el a vaccinat, numai ei au câștigat.

Bill cumpără pământ. Bucăți, pe unde apucă, pe unde dau guvernele ieftin pe factură, dar larg la commision. În ultimii ani Bill a dat sfaturi tuturor țărilor, în toate domeniile de viitor, mai puțin tech. A promovat tech, ca să nu bată la ochi, dar a cumpărat bio, că numai natura știe care îi e viitorul. N-a prezis încă, de frică să nu cumpărați și voi.

Nu numai masonii prezic, dar și executivul lor – CIA. Un articol din Daily Mail ne-a adus la cunoștință că agenți CIA au avertizat încă din timpul verii că vor fi înțepate/vaccinate conductele de gaz rusești din Marea Baltică: https://www.dailymail.co.uk/news/article-11257689/CIA-warned-attack-Nord-Stream-pipes-WEEKS-ago.html
Adică, în traducere chirilică, rușii abia așteptau să-și fure singuri căciula.

Ecologiștii americani au oferit gaz, tot american, europenilor. Ca să-i ajute. Dragă Doamne. De câte miliarde de dolari? Doamna Ursula știe? Nu de alta, dar să vedem și noi ce companii mai are soțul dumneaei.

Între timp, regiunile alipite Rusiei au trimis artiști la spectacolul organizat la Moscova pentru a sărbători unirea cu țara. Unii plângeau de bucurie:

YouTube player

Războiul s-a terminat. Nu mai e nimic de împărțit. O, ba nu! Să fac și eu o predicție: românii din Bucovina de Nord organizează un referendum pentru unirea cu țara. Bill, poate vreți să sponsorizați dumneavoastră.

YouTube player

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Predicțiile americanilor sau șansa lui Bill de a pierde Gates”

  • Dinainte de 2015 lumea a fost amenințată de gripa aviară și de gripa porcină, iar cu mult timp înainte de apariția acestora, de boala vacii nebune ! De abia ieșită din acest coșmar – în care pe rând omul si-a pierdut mai toate animalele și păsările din gospodăria sa – lumea a început să se confrunte cu o pandemie uriașă de Covid 19 și toate acestea prezise de vestitul patron de ,la Big Pharma, Bill Gates !Acum ,când lumea întreagă parcă a uitat de tot de pandemie,

    un conflict neașteptat ca un pericol amenințător se ivește la orizont : cel de-al treilea război mondial ! Vă mulțumim pentru un articol ecveptional de frumos și de interesant !

  • Bucovina mai la urma. Intai vor lua din Ucraina polonezii, apoi Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *