Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pregătește Klaus Iohannis un nou guvern – PNL, USR, fără PSD?

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Pregătește Klaus Iohannis un nou guvern – PNL, USR, fără PSD?”

  • Maestre am intrerupt vizionarea pt a va contrazice. Klaus mai are un an de mandat si daca Basescu care era smardoi, om din popor, nu a reusit sa se lupte cu serviciile si cu partidul, amintiti-va scena perdelutei, nu vad cum momaia o poate face. In Romania ca peste tot in lume dicteaza banul. Omul s-a hazardat pt ca a fost derajat de afirmatia lui Ciolacu. Dar el inca nu realizeaza ca miroase a mort. Surpriza ii va veni chiar de la pnl. Baietii aia stiu cu banii si mai mult multi isi vor plati belelele datorate prostiei domnului cu pricina. Raspunsul lui este al spanzuratului. E bou. Iar daca incearca un guvern pnl usr ii ingroapa pe amandoi for ever. Maeste, Klaus este in sah mat. PSD-ului ii convine de minune sa ajunga Drula la guvernare in mai sa iunie. Credeti ca pe Ciolacu la luat gura pe dinainte? Hai bre!!!

  • pe vremea Anti, a Antiadevarului, bunul-simt devine culmea nesimtirii. pe vremea ‘genului neutru’ sa fii mama tinde sa fie vazut ca un afront adus civilizatiei.
    chiar si ‘Dumnezeu’, indiferent de religie, daca insista sa fie tata,…e pus la colt.

    vremea Anti, adica asta, e despre Anti |yin si yang|, adica despre imparatia genului neutru. dispare yin dispare yang dispare ‘mama’ dispare ‘tata’ dispare Originea. insa doar pentru a putea fi definita una nou-nouta. Artificiala.
    pare simplu ce se ntampla, insa nimic in Univers nu e mai complicat de atat.
    Antinatura, Antiadevarul e …un ‘alt Adevar’, Anti.

    ( adevarul si minciuna sint Adevar. doar Antiadevarul nu e Adevar. nu exista istoric in povestea asta. vremurile astea sint unice, …n au istoric, practic se naste o noua lume, Nou-Nouta, care e Noua din radacina, radacina ii e noua,…de data asta. daia nu exista Istoric pentru astfel vremurile astea. niciodata nu s-a mai manifestat paici Antiadevarul. niciodata. unii tot spun…a mai fost!, s a mai vorbit despre o noua lume, s a mai vorbit despre un nou om, s a mai…s a mai…etc etc. nu, despre Antiom nu s a mai vorbit pe planeta asta.
    cum spuneam, …drepturile Artificiale nu sint Drepturi Naturale, ci Drepturi ale Omului, deci pentru prima data in istoria civilizatiilor vorbim despre Drepturi Artificiale. ele neavand nimic in comun cu Drepturile Naturale. de fapt Drepturile Artificiale sint Anti’Drepturile Naturale’, sint …cum sint cele Naturale, insa intoarse pe dos si cu capul in jos. din teza in alta teza se ajunge ca teza sa fie chiar Natura, caz in care Antiteza e Artificialul,adica ceva fix pe dos cu totul! decit e Natura. toate antitezele de pina acum au fost ‘in sistem’, tura asta antiteza e…in afara sistemului …numit Natura. de asta pentru prima data in istoria civilizatiilor de pe aceasta planeta se vorbeste despre Antiadevar, pentru ca pentru prima data antiteza se manifesta …in afara! sistemului.
    minciuna este Adevar, abia Antiadevarul e Minciuna si abia ea nu e Adevar
    vremea asta e unica macar prin faptul ca pentru prima data se manifesta un nou operator logic, Antiadevarul. Logica se ridica, astfel, pe Ultimul Nivel, aici operindu se cu Adevarul, Antiadevarul ; SI, SAU
    operatorii logici fundamentali sint SI, SAU.
    pentru prima data in istoria civilizatiilor nu mai vorbim despre bine si rau, ci despre SI-ul dintre …bine si rau, pentru ca pentr prima data in Univers se decarteaza SAU, care e Antiadevarul, SI fiind Adevarul )

    • Doctrina Anti e absolut relativa
      …insa hai sa pricepem mai intai ca e absoluta si dupaia continuam cu faptul ca e relativa.
      Doctrina Anti, care e proprie Noii Lumi care sta sa se nasca, e una absoluta mai inainte sa fie una relativa, …nicio alta civilizatie nu s a intersectat cu un asemena potential, pe care nu l poti cuprinde, ca e Infinit!
      la temelia ecuatiei de miscare proprie Civilizatiei mare cit planeta e Doctrina Anti.
      asta e Ultimul Nivel de dezvoltare al unei civilizatii ( toate civilizatiile care se afla pe acest Nivel de Dezvoltare se intalnesc cu Doctrina Anti, adica cu una dintre superpozitiile Doctrinei Universului

      • @online a scris pe 10/02/2023 la 21:01
        Online,politicienii sunt marionetele bogatilor planetei iar acestia daca au acumulat posesiuni se cred „dumnezei”.
        Tot ce s-a intamplat in ultimii ani sunt doar consecinte,cum spui cauza-efect,razboaie reale,biologice,financiare,valutare,comericiale,psihologice,cibernetice etc…sunt toate acum.
        Cauza e simpla.
        Cei bogati considera ca noi suntem:
        Prea multi.
        Traim prea mult.
        Avem prea multi bani.
        Muncim prea putin.
        etc…
        Am urmarit atent,doar ca vor avea o „surpriza”,nu stiu daca ti-au placut ecuatiile cu mai multe necunoscute sau functiile cu mai multe variabile…
        Asta e ue si sua acum,ue o ecuatie cu 27 necunoscute iar sua o functie de 51 variabile.
        Sunt state diferite economic,social,demografic,religios etc.
        Nu vreau sa fiu in locul politicienilor sau al bogatilor destul de curand.
        Gandeste-te ca in ue raportul dintre cel mai mare si cel mai mic salariu mediu intr-un stat e aproape 1 la 10.
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage
        La fel si sua,nu e o tara,e o uniune de state foarte diferite,sunt state sarace altele foarte bogate,unele foarte populate,altele nu,cu legi diferite pentru fiecare stat etc
        Seara Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • atunci cind vine Iarna apar tot felul de probleme cu variabile si necunoscute, insa iarna tot iarna ramane. variabilele si necunoscutele au o singura treaba, sa implineasca Iarna.

          pina cind civilizatia va iesi din Dinamica Anotimpurilor, adica …la Infinit!:))), o sa verifice ecuatia de miscare a Iernii. altfel nu se poate.
          mai altfel spus civilizatia are la dispozitie un umar infinit de carari pe care sa apuce pentru a se mula pe anotimpul Iarna:)))
          si mai altfel spus, …Artificializare scrie pe civilizatie!:))) ( pentru ca asta si au dorit oamenii, nu de alta! 🙂 )

          • Marea Resetare e infasurata de Marea Revolutie care e infasurata de Metamorfoza. deci primele doua se inchina in fata celei de a treia:)), careia practic i se mai zice si Iarna ( chiar daca e vorba despre ultimul nivel de manifestare a iernii ) 🙂

          • ma intai a aparut in Istoria Viitorului stirea ca Napoleon va pierde razboul si abia dupaia a inceput sa ploua la Waterloo :))))
            ( dar cum paici nu exista acest concept, de Istorie a Viitorului, care si ea e scrisa, cu dorinte ale oamenilor, …creca e mai greu de priceput ca mai intai a pierdut Napoleon razboiul si dupaia ….ce sa vezi!:)), a nceput ploaia :)) )
            cerul variabil a fost necunoscuta care a participat la implinirea istoriei Viitorului:))), deci …iata cita libertate de miscare au variabilele si necunoscutele. ( cu necunoscutele e cel mai greu, ca …pina le cunosti…:)))) )

          • …le descoperi!:)))

          • @Online
            Asta spune multe,americanii au dezmintit in aceiasi zi,au sateliti militari sau awacs ce pot detecta tinte cu precizie de ordinul metrilor…
            https://www.defenseromania.ro/departamentul-de-stat-nu-avem-indicii-cu-privire-la-o-amenintare-militara-directa-la-adresa-romaniei-sau-republicii-moldova_621073.html
            Sa iti spun ceva,ca tot e cu artificializare,din scoala daca iti aduci aminte,numere reale si numere imaginare.
            Nu am de unde sa stiu dar intuiesc ca si banii sunt la fel,de exemplu tranzactiile cu resurse naturale(petrol,gaze,cupru,minerale rare etc) se fac cu bani reali,la fel si tranzactiile cu armament,cu bani reali si plata anticipat,Ucraina este o exceptie,a ajuns poligon de testare datorita unor criminali care au provocat acest razboi in schimb,ce „detinem” noi sunt bani imaginari,aia cu care mergem la supermarket si luam nimic,vorbeam cu multi oameni,banii pentru produsele de baza si ieftine nu mai au nici o valoare,inflatia e peste 100%,iti dau cel mai simplu exemplu,o Paine era 70 bani acum este 1.69 lei,uleiul aproape ca s-a triplat,nu vreau sa te plictisesc,asadar si banii sunt „reali” si „imaginari”.
            Cat priveste ia cum zici tu,are atatea erori,vezi google translate ce aberatii returneaza,azi raspundeam unui robotel si cea mai banala eroare,nu uita sau cauta pe net,sunt „calculatoare” adica „automate cu stari finite”,cum primeste alt „input” returneaza erori sau intra in „bucla infinita-se blocheaza”…
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • nu vreau sa te plictisesc

          • radical din -64 = -4096
            cind spui ca radical din -64 = 8i …faci o varza deloc imaginara din Acumulare si Daruire :)) si dupaia cum mai inmultesti pinile si pestii:)))

          • singurii ‘bani’ pe care ii ai, singura avere pe care o ai,
            e ecuatia ta de miscare. aici sint talantii tai.
            daruindu te pe tine insuti ii inmultesti. fiind ceea ce esti aduci roade. daia ma si chinuie pe mine talentul:)))), nici nu ma mai intereseaza daca ecuatia mea de miscare e …de bine sau de rau, mai important e ca ea sa aduca roade:))), oamenii au de invatat si din exemplele negative, nu doar din cele pozitive:))))

  • ”De acord cu alimentele cultivate în laborator, atâta timp cât respectă standardele noastre nutriționale”

    :)))
    tare.
    ast in caz ca europenii au nevoie de alimente cultivate in laborator.
    momentan n-au, dar… :))) in caz de nevoie nu vor muri de foame, clar.

    nici macar eu nu credeam ca Artificializarea va face pasi atat de …uriesesti in ultima saptamana!:)))))

  • senzatia e ca lumea a dat brusc in clocot :))

  • Al nostru ca bradul singuratic. A ajuns să i-a decizii de unul singur și ne bagă în toate belelele.
    Cât despre personajul în trening și-a distrus țara pe care a transformat-o în poligon de încercare pentru arme noi și groapă de gunoi pentru toate fierătaniile expirate aduse de prin diverse colțuri ale lumii, iar pe cetățeni în carne de tun. Chiar nu vrea nimeni pace?
    Teoriile conspiraționiste legate de cauzele producerii cutremurului sunt de tot râsul. La viața mea am învățat, proiectat și executat lucrări la care s-au aplicat normele de protecție antiseismică. Îmi este și jenă să ascult aiurelile scrise și discutate pe la televiziuni.

  • Asta își dorește și PSD….este soluția ideală pentru a lua peste 40% la alegeri.

  • @Online
    „Petrecerea” in BigTech continua…
    „Yahoo concediază peste 20% dintre angajați, 1000 doar în această săptămână ”
    https://ziare.com/concedieri/yahoo-conccedieri-tehnologie-publicitate-1788166
    Dimineatza Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • nr de angajati ramane constant, pe vremurile astea:)))
      in timp ce unii sint concediati, altii sint angajati
      atata tot ca cei concediati sint oamenii, iar cei angajati sint IA :))))

      s-a trecut de la robotii carora le ordoni sum sa faca, la cei carora le ordoni cum sa gandeasca si cum sa faca.

      spre deosebire de angajatii-oameni, angajatii IA respecta procedura fara sa cirteasca. cum sa nu ti doresti asa minunatie de angajati?!:))))
      ________________________

  • Domnule Ion Cristoiu
    Schengen nu este o miza,din tot mai doar politia de frontiera si pompierii si-a facut treaba cat de cat,sincer e tolerabil ca dai un peschesh de 20-100 Euro ca nu ai actele masinii in regula de exemplu decat sa ai migratzie ilegala,droguri trecute,trafic de minori,deseuri etc.O tara fara vamesi nu mai este tara.
    Cat despre Iohannis va spun ceva,nu l-ati analizat suficient de atent,omuletzul e nascut in 13 Iunie,GHINION,Zodia Gemenilor,este ranchinuos,vanitos,gomos,orgolios,razbunator,mandru,din ranjetul lui caracteristic soricelul marcelica ciolacu va fi prim ministru la rotativa,la morishca,cum bine a spus Sorin Rosca Stanescu atunci cand voi reusi Eu sa dau burta jos shi ma chinuiesc de vreo 18 ani…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu