După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Presa română a dat un fake news făcut și răspândit de Moscova!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Presa română a dat un fake news făcut și răspândit de Moscova!”

 • ‘14.5 – benzina, 15 lei – motorina de la 1 septembrie!’, Nationalro

  romanii sint incapabili sa faca o revolutie. prin definitie sint incapabili. sa le pui o revolutie in circa e ca si cum i-ai lua la misto.
  insa romanii sint, tot prin definitie, capabili de rascoala.

 • „Pacea este posibilă. Singura întrebare este ce preț ești dispus să plătești pentru pace? Cât teritoriu, câtă independență, câtă suveranitate ești pregătit să sacrifici pentru pace?”

  io cred ca singura intrebare e daca te poti baza pe nazisti, asta in cazul in care ei exista acolo.
  daca nu exista, in acest caz si numai in acest caz va fi pace.

  un nazist care s-a prins ca a fost tras pe sfoara… creca face urat.

  bine ca nu sint nazisti pacolo!

 • care e Izvorul Legilor?!
  io zic ca e Bunul-Simt.

  prin urmare nu in fata Legii te inchini, mai intai, ci in fata Bunului-Simt.

  atunci cind Legea e un Efect, Cauza fiind Bunul-Simt, Legea nu are Visuri,
  insa atunci cind Legea e definita ca fiind o Cauza, ea poate fi Nascuta intru implinirea unor Efecte care n-au intersectie cu Bunul-Simt

  izvorul Legilor e Bunul-Simt, prin urmare Efectul Legilor pe acesta se cade sa-l implineasca.

 • Văd că în Constanța s-au rezolvat absolut toate problemele … Oare?!
  N-am înțeles de ce nu se demolează hotelurile private construite fix pe plajă dat fiind că plajele fac parte din domeniul public al statului și nu fac obiectul niciunei retrocedări și s-a trecut fix la demolarea unei biserici. Dl amiral Chițac întinde coarda cam tare!

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Parcă am fi ”gâștele Europei „,de nu mai trecem prin filtrul gândirii nicio știre venită din exterior , apropo de știrea falsă dată de ruși și preluată de noi ,Maestre !
  ! Pentru mai marii din politică nu mai contează nimic,nici credința, nici bunul simț, nici accesul enoriașilor la lăcașul lor de cult ! Așa poate ar spune unii dintre ei ,sau nici măcar nu ar spune ,ci ar acționa pe șest : „Hai să dărâmăm bisericile, că doar trebuie să continuăm munca ateilor înrăiți din vremea comuniștilor !” Felicitări pentru un jurnal video de excepție superb, foarte frumos și foarte interesant ,Maestre !

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog