Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Primarul liberal de la sectorul 6 a ajuns la limita răbdării cu coaliția de guvernare

Pentru că forțele politice din Parlamentul din decembrie 2020 nu au pus Bucureștiul și Sectoarele in Legea Finanțelor Publice iar legea Bugetului a intrat abia in martie in Parlament, atât Primăria Generală cât și primăriile de sector vor pierde cel putin 500 de milioane de lei. Primăria Sectorului 6 va pierde între 70 si 100 de milioane de lei (echivalentul bugetului de investiții pe anul trecut). Toate primăriile de Sector pierd sume uriașe.

Am purtat discuții in ultima perioadă, am explicat situația, am avut încredere. Suntem în ceasul al 12-lea, doar un amendament care să permită recuperarea sumelor pierdute de la începutul anului mai poate salva situația.

De aceea încă nu am plătit bursele pe anul trecut. Este vorba despre salubritate, despre seviciile publice, despre tot ce poate ține un oraș în picioare.
Cer public liderilor coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR să evalueze corect situația Bucureștiului și să nu devenim victimele colaterale ale deciziei din decembrie pe care eu, sincer, nu am înțeles-o.
Altfel, știți, eu nu fac declarații politice, mă ocup doar de administrație. Doar că acum reprezint interesele oamenilor care si-au pus încrederea în mine.

(Text de Ciprian Ciucu – primar sector 6)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Primarul liberal de la sectorul 6 a ajuns la limita răbdării cu coaliția de guvernare”

  • Nu va cunosc dar ca locuitor al sectorului 6 va sustin in prezentul demers. Am salutat prima masura vizibila, desfiintarea pazei in parcuri asigurata de firme private . Foarte bine ca ati renuntat la gasca de pierde vara care nu faceau nimic,scuze, mai taiau frunze desi maidanezii au fost lichidati,frecau menta ,dormeau in post, de fapt nici nu aveau vreo treaba. D-le primar Ciucu,de fapt valabil pentru toti primarii, va rog revedeti dispozitiile legale referitoare la atributiile Politiei locale(Comunitare) care e in subordinea dv., parca aceasta trebuie sa asigure paza si linistea publica in piete,parcuri, in preajma gurilor de metrou si in general in zonele aglomerate. Incercati,asa intr-o zi, intr-o plimbare incognito sau macar din masina sa-i gasiti in zonele mentionate. Va doresc succes.Daca sunt insuficienti,luati masurile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *