Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Primele explicații de la ministrul Tătaru despre cele 115 milioane de măști

Timp de 36 de zile, ministrul Sănătății nu a scos niciun cuvânt despre cele 115 milioane de măști destinate categoriilor defavorizate. Nici nu a fost întrebat.
Joi, la Sibiu, unde a fost prezent premierul și o suită de miniștri, un jurnalist le-a amintit de măști.

Premierul Ludovic Orban i-a pasat subiectul lui Nelu Tătaru: „Domnul ministru Tătaru vă poate explica. În ceea ce ne privește pe noi, ca guvern, am alocat din Fondul de rezervă al guvernului sumele necesare în bugetul Ministerului Sănătății, iar Ministerul Sănătății derulează licitația și domnul ministru Tătaru vă poate spune exact care e stadiul”.

Ministrul a dat o explicație în fugă, fără să intre în detalii: „La această licitaţie câştigătorul a fost contestat. Comisia Naţională pentru Soluţionarea Contestaţiilor a refuzat această contestaţie, dar în termen de zece zile aceeaşi firmă a depus la Curtea de Apel Bucureşti o altă contestaţie. Rămâne să vedem şi rezultatul acestei contestaţii”.

Vă reamintim că de 36 de zile, cristoiublog.ro a început o campanie legată de achiziția dubioasă a celor 115 milioane de măști.
Joi, 30 iulie, au trecut 36 zile și cele 115 milioane de măști nu au ajuns la persoanele defavorizate

Pe data de 24 iunie s-a anunțat că firma Naguma Medical Supply a câștigat contractul pentru cele 115 milioane de măști destinate persoanelor defavorizate. Potrivit contractului, firma se obligă să pună, în termen de 7 zile, măștile la dispoziția Guvernului. Ca de obicei, presa a uitat de această obligație. cristoiublog.ro își propune să reamintească de el în fiecare zi, până când măștile vor ajunge la persoanele defavorizate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *