Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Primul recensământ revoluționar din România: cel din ianuarie 1948

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Primul recensământ revoluționar din România: cel din ianuarie 1948”

  • Tinta recensamantului actual e momentul electoral 2024. Pe pariu ca se va putea vota prin corespondenta sau electronic? Brandon stie de ce!

  • Bună seară, Maestre Ion Cristoiu !”Întâmplarea întâmplătoare în care urma să se întâmple următoarea…acțiune..întâmplătoare !Bla, bla ! Bla, bla ! Bla,bla !” Am râs cu gura până la urechi ,Maestre ! Ce lucruri frumoase ne citiți și ne povestiți ,Maestre ! Din păcate ,unii dintre noi nu mai avem astăzi nici măcar o doză minimă de …umor sănătos ! Ne-ar ajuta să vedem viața altfel, nici în roz,nici în negru, ci fix așa cum este ea și am lua măsuri să ne trăim viața așa cum merită ea și cum merităm cu adevărat fiecare dintre noi și nu așa cum ni se spune că trebuie trăită ! Felicitări pentru un jurnal video superb, Maestre !

    • Oamenii cu adevarat mari sunt generosi cu cei care sunt la inceput de drum. Acel jurnalist student nu a facut nicio greseala de limba romana, cel mult putea sa scrie titlul mai simplu. Atata hahaiala si chiar apelul la toti sefii lui sa-l dea afara, asta spune ceva. Daca Dvs mai si contribuiti la un astfel de lucru, nu prea stiu ce sa mai spun.
      Asta e, nu e neaparat nevoie sa luam toate testele, unele le mai picam. In direct sau in vreo inregistrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *