Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

Primul recensământ revoluționar din România: cel din ianuarie 1948


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Primul recensământ revoluționar din România: cel din ianuarie 1948”

 • Un Maestru intr-o verva nemaivazuta pana azi! Binedispune pe oricine.

 • Tinta recensamantului actual e momentul electoral 2024. Pe pariu ca se va putea vota prin corespondenta sau electronic? Brandon stie de ce!

 • Bună seară, Maestre Ion Cristoiu !”Întâmplarea întâmplătoare în care urma să se întâmple următoarea…acțiune..întâmplătoare !Bla, bla ! Bla, bla ! Bla,bla !” Am râs cu gura până la urechi ,Maestre ! Ce lucruri frumoase ne citiți și ne povestiți ,Maestre ! Din păcate ,unii dintre noi nu mai avem astăzi nici măcar o doză minimă de …umor sănătos ! Ne-ar ajuta să vedem viața altfel, nici în roz,nici în negru, ci fix așa cum este ea și am lua măsuri să ne trăim viața așa cum merită ea și cum merităm cu adevărat fiecare dintre noi și nu așa cum ni se spune că trebuie trăită ! Felicitări pentru un jurnal video superb, Maestre !

  • Oamenii cu adevarat mari sunt generosi cu cei care sunt la inceput de drum. Acel jurnalist student nu a facut nicio greseala de limba romana, cel mult putea sa scrie titlul mai simplu. Atata hahaiala si chiar apelul la toti sefii lui sa-l dea afara, asta spune ceva. Daca Dvs mai si contribuiti la un astfel de lucru, nu prea stiu ce sa mai spun.
   Asta e, nu e neaparat nevoie sa luam toate testele, unele le mai picam. In direct sau in vreo inregistrare.

   • Dvs. ziceti „hahaiala”. E un termen lipsit de eleganta, mai ales cand e vorba de Maestru. Eu i-am zis „verva”.

   • @Dl.Ciobanul Bucur
    Aveti dreptate, desigur. Elegant si politicos, intr-adevar, dar si exact era „verva hazlie cu rasete atunci cand e cel putin discutabil daca sunt motive de ras”. Retractez, inlocuiesc, va multumesc pentru observatie si va rog sa nu ezitati ori de cate ori este cazul, pentru ca de asta sunt aici, sa invat.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog