Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor

2. DNA-visul românilor?

Ca și în celelalte zile de vot, candidații au mers la urne pentru a putea spune ceva Poporului român.
Și anul acesta, vorbele au fost cele dintotdeauna: votez pentru țară, votez pentru viitor, votez pentru democrație.

Au făcut excepție doi candidați:
Călin Popescu Tăriceanu și Monica Macovei.

Călin Popescu Tăriceanu l-a atacat din nou pe Traian Băsescu.
Prezervativul uzat al junelui Victor Ponta nu se dezminte. Așa a primit ordin, așa a zis. Cu prețul de a fi din nou jalnic.

Monica Macovei a declarat:
„Fiecare cand mergeti la vot ganditi-va ce inseamna DNA pentru voi, un vis sau un cosmar? Nu opriti visul, votati visul!”

Cum adică, visul oricărui român e DNA? Eu credeam că visele oamenilor sunt altele: o viață mai bună, șosele, străzi curate, pace, viitor sigur pentru copii.
DNA e o instituție de forță. E foarte bine că există. E foarte bine că e nemiloasă cu corupții. Dar cineva care vrea să ajungă președintele Românei nu poate declara în ziua votului că visul românilor e DNA.

Mă tot întrebam ce se ascunde în spatele hărniciei DNA – SRI din campanie.
Încerc să cred că unii din conducerea SRI pariază pe Monica Macovei?
E o întrebare normală cîtă vreme Monica Macovei și-a întemeiat campania pe DNA – visul românilor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor”

  • bre, nea’ Ioane, cum poti construi autostrazi, spitale, pace si viitor sigur pentru copii, cu un organism cuprins de cancerul coruptiei? toate astea se pot construi numai printr-o reformare morala a intregului popor, nu numai a clasei conducatoare, iar lucrul asta nu se poate realiza decat numai DUPA ce se starpeste coruptia in toate formele ei, de sus in jos… cine poate face asta? evident ca numai o justitie de buna credinta si varful ei de lance, DNA-ul… dar daca matale crezi ca se poate sta la o masa imbelsugata, cu gramezile de gunoi, de jur imprejur in camera…na, inseamna ca aveti un nas mai putin sensibil…

  • Cum poti sa votezi DNA !? Au luat-o razna romanii !

  • Da ! Slugarniceanu este prosopul lui Ponta ! Macovei asteapta sa ne puna catuse !

  • likeee pentru un liberal adevarat!!! imi place clipul postat pe fb lui Crin!! il incurajam pe Crin?? sa ii aratam ca tinem la el si il vrem in fruntea luptei liberale https://www.facebook.com/CrinAntonescuPresedinte

  • Intră Tariceanu in turul 2 ?

  • Macovei NU este = DNA! DNA functioneaza aproape impecabil in 2014 si NU-l gestioneaza Macovei! Macovei este doar un fost procuror comunist, care a ramas la fel de avid dupa putere… recurgand la santaj sentimental ieftin, aidoma unei… Madame! ”… am intervenit personal, in calitate de Ministru al Justitiei, pe langa Primarul Capitalei, sa autorizeze Gay Parade in 2005!” Hai nu, pe buneee? Un Ministru al Justitiei intervine in favoarea unei parade gay? Acestea sunt noile atributii ale Ministrului Justitiei? Uhh, inca ceva… militeaza ptr casatoria intre gay! Cum cine? Madama Macovei… Pai, dragii mei, ne vrem tara creStina sau doar… CRETINA? Nu de alta, dar… unei tari crestine ii este admis sa TOLEREZE gay-ii, nicidecum sa-i sustina, sa militeze ptr sau sa le incurajeze iesirile din decor! Darmite sa incalce grav, invataturile Bibliei! Daca gay-ii ies la Gay Parade, noi de ce nu iesim la o Christian Parade? Ne este rusine sau teama? Ahh, NU simtim nevoia sa reliefam normalitatea noastra, precum simt ei nevoia sa-si expuna lipsa ei, nu-i asa? In concluzie, ce doriti, dragii mei? Casatorii gay? Romania, o noua Sodoma sau Gomora? Sau o tara NORMALA, CRESTINA, cu o democratie cerebrala, care ofera LIBERTATE TOTALA cetatenilor ei… nicidecum libertinism prost inteles!?

  • Acuma cand avem la Guvernare si in sisteme o ” HAITA DE HOTI ” da votam DNA ca doar ea ne poate scapa de hoti si sub umbrela Monicai are siguranta ca va fi lasata in pace sa- si faca bine treaba si mai sunt si alti ” batrani in ale alegerilor „.

  • Da, dupa ce s-a dovedit ca s-au furat miliarde de EURO , d-lei Cristoiu, miliarde, din buzunarele noastre, ale tuturor, in favoarea unei clici mafiote, da, votam DNA!!!!!!!.

  • DA,DNA este unealta de zdrobire a celor care au omorat visele romanilor si in special al celora ce au plecat din tzara. DNA va face posibil sa ne procopsim cu politicieni corecti. Si nu corecti din constiintza sa zicem, ci macar din frica.

  • sa ne mai lase dna asta,ca daca nu o sustinea base,nu exista acum

  • cu oricine presedinte

  • daca dna din interior isi doreste sa existe,va functiona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *