Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor

4. Fenomenul votului multiplu prin traseismul studențesc

Secția de vot din Piața Amzei, unde votez eu de cînd mă știu, are majoritatea alegătorilor în vîrstă. Tot sectorul unu stă sub acest semn, ceea ce și explică, atît procentajul de participare cel mai mare din București, cît și opțiunea pentru PSD.

Duminică, 2 noiembrie 2014, cînd am mers la vot, să-mi fac cruce nu alta.
Un grup de studenți voia să voteze, dar nu puteau pentru că nu mai erau tipizate.
Studenți care să vină în Piața Amzei și nu oricum, ci în grup, ca să voteze!
Măi, să fie!

Întors acasă, am văzut la tv, din întîmplare, făcîndu-se mare caz că poporul e frustrat de posibilitatea de a vota.
Deontologii de la Hotnews și ofițerii acoperiți de la ziare.com s-au umplut de muci sub puterea unei indignări civice.
Numai că acest Popor vrea să voteze pe liste suplimentare.
Nu în Grozăvești, ci în Amzei, loc pentru care trebuie să bați tot orașul.

N-am nici o îndoială.
Studioșii ăia care au venit de la mama dracului ca să voteze pe liste suplimentare sunt niște amărîți plătiți de unele partide ca să facă turul Bucureștilor votînd pe liste suplimentare de mai multe ori.

Asta ar trebui să-i preocupe pe deontologi și pe deontolaoge?
Fenomenul votului multiplu prin traseismul studențesc.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor”

 • Pareti sa uitati, convenabil sau nu, ca exista camine studentesti la Moxa, care apartin ASE-ului – aproape de Piata Amzei- (sic!), stimate domn imbatranit in ale alegerilor. Cam slab informat pentru un gazetar cu atat de multa experienta…

 • Acum se primeste rasplata erorilor grave politice din trecut facute de PNL caci esential va fi:
  1) Ponta si Tariceanu vor incerca sa refaca USL, adica sa readune nr de votanti antibasescu din 2012 si daca aduna 5 milioane, va face praf drepta cu consecintele evidente.
  2) Speranta este totusi reactia tinerilor la ce s-a intamplat azi noapte carora le spun: Asa cum la varsta voastra noi l-am detronat pe Ceausescu este randul vostru sa detronati PSD chiar daca PNL l-a asezat pe tron. Uitati porcariile PNL si votati cu Johannis.

 • Dar de ce nu se considera si voturile de la New York cistigate de Iohannis?

 • Cred ca va inselati. In Grozavesti stateai doua ore la coada. Pana acum erau doar cateva sectii unde puteai vota pe liste suplimentare, de aceea nu i-ati mai vazut in Amzei. Acum se putea vota in orice sectie pe liste suplimentare. De ce ar fi trebuit sa stea la coada 2 ore cand se puteau urca in metrou sa se duca in alta parte?! In Amzei s-au dus fiindca probabil au iesit prin centru duminica. Nu e nimic nefiresc!

 • Domnul Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, a efectuat o vizită oficială la Stockholm, în perioada 16 – 18 iunie 2014.Ce credeti ca adiscutat? sa votam sau sa nu votam? Cred ca a luat pulsul pe Facebook si a dat ordin sa nu putem vota. Rugam sa ne ajutati. http://stockholm.mae.ro/local-news/939 https://afacerivj.wordpress.com/…/sarbatoare-culturala…/

 • Domnule Cristoiu romanii din Suedia sunt de patru ori mai multi decat cei inregistrati cu acte.Sunt multi in tranzit,in vizita si care inca nu sunt inregistrati in sistem.Exista sectie de votare la Stockholm la 600 km de Malmö primul oras dispre germania unde sunt cei mai multi romani.Pe urma este Göteborg la 300km de Malmö cu multi romani si apoi urmeaza Stockholm.Mii de romani nu au avut unde sa voteze,nici daca mergeau la ambasada ca acolo exista probabil o stampila.Vrem si noi o sectie de vot in Malmö si una in Göteborg macar.Intrati si cititi pe pagina Romanii din Suedia https://www.facebook.com/groups/174194092636800/812738248782378/?notif_t=like

 • La alegerile presidentiale din acest an ACL si PSD n-au avut candidat chiar daca ele nu stiu asta decat la varf, in finala joaca SIE si BND pentru connoisseuri. Pentru omu simplu e o batalie intre a fi furat de Dragnea sau a fi furat de Blaga in ceea ce priveste taxe, accize, borduri, fonduri, pentru cei ce vad mai departe e un moment in care ramane unul „de-al nostru” sau devenim colonie cu guvernator.

 • De erau ăia din Teleorman nu te sesizai meștere.

 • te ramolisi bre?

 • noapte buna !

 • Ne vedem pe Strada Aleea Alexandru nr.31 (clădirea Eminescu), Sector 1, București, la MAE (Biroul Electoral nr. 48) care se ocupă de votul în străinătate. La 20.30.

  Suntem solidari cu diaspora. Vrem prelungirea votului până când toți cetățenii români care stau acum la cozi votează. Este inadmisibil să nu permiți propriei populații să voteze, în condițiile în care prezența la vot este deja redusă. Sunt mii de oameni care așteaptă acum să voteze. Marea Britanie, Paris, Veneția, Madrid, Stuttgart suntem alături de voi! Puneți pe pagina de event imagini, videouri sau orice materiale aveți de la fața locului.

  E dreptul tău să votezi. E dreptul tău să dispui de această alegere așa cum dorești și e caz penal atunci când nu o poți face. Când incompetența autorităților se traduce în prea puține hârtii xeroxate, prea puține liste suplimentare, guvernul a eșuat. Ieșim în stradă, nu stăm la coadă pentru democrație. Ne-o facem singuri. Hai cu noi! … https://www.facebook.com/events/596245327148751/?source=1

 • …oare sunt acei studenți fără bacul luat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *