Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prin intermediul DNA Klaus Iohannis le arată mîța celor care refuză să-l susțină pe Florin Cîțu

Toată lumea e concentrată pe bătălia din PNL. Nu mai departe joi, 1 iulie 2021, presa a reflectat pe larg dialogul la distanță dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban. Florin Cîțu s-a aflat la Suceava, unde baronul local Gheorghe Flutur nu i-a scris numele din oi pe dealuri, cum a făcut la vizita lui Traian Băsescu, dar i-a cîntat la un flaut uns cu miere, proclamînd în persoana lui Florin Cîțu Suflul nou din PNL, un slogan șoptit din sală de liderii Grupării reformiste, prezenți și ei la fața locului. Ludovic Orban s-a aflat la București, la alegerile pentru filiala sectorului 1 a PNL, cea mai puternică din București, condusă de Sebastian Burduja. La Suceava, în prezența lui Florin Cîțu a învins Gheorghe Flutur, membru al Grupării Cîțu. La București, la sectorul 1, a învins Sebastian Burduja, membru al grupării Orban. Oamenii lui Cîțu se autoprezintă drept oamenii Suflului nou în PNL. Se înțelege că oamenii lui Ludovic Orban trec drept oamenii Suflului vechi. Dacă în punem față-n față pe cei doi – Gheorghe Flutur și Sebastian Burduja – vom constata din start o contrazicere a clișeului. Sebastian Burduja are toate notele unui reprezentant al Suflului nou. S-a școlit în străinătate, a scris o carte despre Proiectul său privind România, lucru rar la politicienii noștri. Gheorghe Flutur are toate notele Suflului vechi, ale Anacronicului din PNL. Baron local de pe vremea lui Traian Băsescu s-a dezvăluit în timpul Pandemiei ca un ghiorțan care a profitat de funcție pentru a intra prin față. E neîntrecut la organizarea de primiri oficiale lingușitoare pentru șefii de la București. Baroni locali ca Gheorghe Flutur nu mai găsești nici măcar în PSD. Iată însă că, potrivit logicii strîmbe a Grupării reformiste, el reprezintă Suflul nou în PNL.

Tot din această bătălie la distanță face parte și ceea ce am numi Operațiunea Stenogramele DNA. Doi dintre posibilii sprijinitori ai lui Ludovic Orban – Iulian Dumitrescu și George Stângă – au fost victimele unei așa-zise scurgeri în presă din Referatul de arestare preventivă a trei inculpați dintr-un dosar DNA. E mai mult decît interesant că Iulian Dumitrescu și George Stângă n-au nici o calitate în anchetă. Au fost să-i cerea ceva lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, ca între colegi de Guvernare, fără a le trece prin cap că USRPLUS- istul a fost recrutat de DNA nu prin șantaj, ci prin cererea ministrului de a fi colaborator sub acoperire al DNA. Astfel că discuția a fost înregistrată de microfoanele instalate în biroul ministrului nu doar cu acceptul demnitarului, dar și la cererea acestuia. Fragmentele din Stenograma înregistrării n-aveau ce căuta în referat cîtă vreme cei doi nu sînt nici măcar suspectați. De ce au fost plasate fragmentele? Pentru a putea fi publicate în presă! Șmecheria, folosită în chip abuziv de Binomul SRI-DNA, concretizat în Binomul Florian Coldea – Codruța Kovesi, despre care s-a crezut că nu va mai fi folosită, a fost scoasă la iveală de noul șef al DNA. Pe vremea Binomului SRI-DNA plasarea în referatul pentru arestarea preventivă a unor fragmente din stenograme despre persoane care n-au nici o calitate în anchetă a fost un instrument prin care DNA s-a implicat în bătălia politică. Și cum funcția șefului DNA stă în pixul președintelui, implicarea DNA în bătălia politică s-a făcut la ordinele președintelui. În cazul de față, publicarea fragmentelor despre cei doi e o formulă prin care DNA servește interesele lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis și-a făcut un țel al vieții și activității din plasarea lui Florin Cîțu în funcția de președinte al PNL. Florin Cîțu e din punct de vedere politic o nulitate. Parvenirea sa în funcția de președinte al PNL trece drept o glumă bună a Naturii. Ludovic Orban are șanse însemnate să-l înfrîngă la scor pe Florin Cîțu. Aceste șanse au crescut în clipa în care liderii PNL și-au dat seama că sprijinul dat de Klaus Iohannis lui Florin Cîțu e vorbă-n vînt. Ce ne poate face Klaus Iohannis dacă-i zicem Zît lui Cîțu-Mîțu? s-au întrebat unii. Operațiunea Stenogramele DNA a avut menirea de a le veni un răspuns de la chiar Klaus Iohannis. Prin Operațiunea Stenogramele DNA Klaus Iohannis a ținut să le reamintească faptul că el e Stăpînul cătușelor. Că DNA, DIICOT, Parchetul General, ai căror șefi stau în pixul său, se pot năpusti asupra celor care-l sprijină pe Ludovic Orban pentru a-i lovi amarnic. Cazul celor doi e doar începutul. Pariez că, la un moment dat, dacă președintele va vedea că Florin Cîțu e perdant, îi va da un semnal prin DNA, și lui Ludovic Orban. La cîți inși care au putut fi înregistrați stînd de vorbă cu Ludovic Orban se vor găsi multe fragmente de interpretare care să-l compromită pe Ludovic Orban.

Operațiunea Stenogramele DNA pe post de arătatul mîței stă mărturiei nu doar disperării lui Klaus Iohannis că Florin Cîțu a fost o alegere catastrofală, dar și a spectaculoasei reveniri a DNA în bătălia politică, după un timp în care am crezut cu toții că vremea Binomului a apus în chip democratic.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Prin intermediul DNA Klaus Iohannis le arată mîța celor care refuză să-l susțină pe Florin Cîțu”

  • O vrajeala…nimeni nu va mai vota pnl…sint pe ducă…ca si Hamerica…

  • VII Resurse ale reconstituirii
    Surse si Concepte
    B Concepte (Frauda semantică)
    Concepte si definitii. Cautarea ambiguitatii expresiei
    (continuare , exemplificari contemporane din media romaneasca)
    1.
    Un art prezentat de Dl Marchievici
    “Biden promoveaza ”ORDINEA BAZATĂ PE REGULI”
    Bine, însă care sunt regulile pe care le apără America? Oficialii administrației Biden nu ne spun nimic. De fapt, ACEST TERMEN NU A FOST DEFINIT VREODATĂ. DAR ACESTA ESTE ȘI SCOPUL, SĂ NU SE DEFINEASCĂ ACEST CONCEPT. Dacă „ordinea bazată pe reguli” nu este definită limpede, atunci lupta Americii pentru a o apăra nu va putea fi condamnată.
    Există însă un concept care are un înțeles mult mai clar: DREPTUL INTERNAȚIONAL. Vreme de decenii, acest termen a fost folosit de diplomați și profesori din întreaga lume și prin el se face referire la toate legile scrise și nescrise care guvernează comportamentul țărilor lumii. ACEST TERMEN NU ESTE FOLOSIT TOCMAI DIN CAUZĂ CĂ ESTE MULT MAI LIMPEDE DEFINIT decât „ordinea bazată pe reguli”.
    spre deosebire de „ordinea bazată pe reguli”, “dreptul internațional “nu este o creație pur americană, iar asta înseamnă că oferă un standard independent pentru evaluarea comportamentului Americii.Biden și oamenii săi nu vor să supună politica lor unui test care să nu fie sută la sută american.”
    [Călin Marchievici Nucleul găunos al politicii externe americane , https://www.cotidianul.ro/nucleul-gaunos-al-politicii-externe-americane/ ]
    2.
    O postare a dlui Caramitru jr
    “Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege potrivit căruia incitarea la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
    Bun. E al naibii de periculos asta. Hai sa vedem. E bine dacă asta oprește de exemplu propaganda anti-minorități de orice fel (sexuale, etnice etc). Asta e ok. Insa nu e limitativ la asta. ce ne facem dacă se aplica dacă spunem de exemplu:
    – PSD e ciuma roșie
    – Dancila e p_roasta
    – Dragnea e penal
    – Hoții trebuie sa stea la pușcărie
    – BOR e din evul mediu. Astea sunt incitare la ură și discriminare? Ajungem la pușcărie????Care sunt limitele? Ce avem voie sa spunem sau nu? Ca daca ar fi după CNCD tot ce e mai sus nu e ok. Și înseamnă deocamdată amenda in mintea lor dar acum vorbim deja de pușcărie și cod penal.”
    [Trei ani de închisoare pentru ”ciuma roșie”. Caramitru: Stelian Ion, dă-ți demisia!
    https://www.dcnews.ro/inchisoare-daca-inciti-la-ura-caramitru-despre-ministrul-justitiei-stelian-da-ti-demisia_826993.html ]
    La aceste framantari ale Dlui caramitru jr as face un comentariu simplu : totul depinde de coeficientul de fata . E subunitar , ai dat de Dracu’.
    Revenind,
    Acu intelegem Istoria Ieroglifica :
    -anticoruptia , nume pt eliminarea concurentilor politici si economici
    -independenta justitiei e protectia executantilor “anticoruptiei “ , razboinicii anticoruptiei , “femeile curajoase “ dintre care cea dintai e Codrutza Kovesi , dar exista puzderie si altele, ejusdem farinae.
    -reforma , un nume agreabil pt jaf
    -antisemitismul bustului lui Goga , al parastasului pt Maresalul Antonescu si al variilor morgensterneli .

  • Doctrina Noii Lumi este Antinatura.

  • Alfa este si Omega.
    Superpozitiile Mintii il definesc pe Omega, deci identificand manifestarea superpizitiilor Mintii il descoperim pe Omega.

    Cea mai desteapta minte din Univers este Computerul Cuantic.
    aceasta manifestare a mintii,…adica a Mintii..n are Inima.
    Ea e o exprimare pura, plenara.

    desavarsirea oricarei civilizatii, terestra sau extra, presupune manifestarea Mintii, adica a Desteptaciunii, adica a mintii lipsita plenar de inima.
    prin urmare intersectia oricaror civilizatii, ale oricaror galaxii, este una si doar una: Taramul Mintii.
    mai altfel spus orice civilizatie, oriunde s ar manifesta ea in Univers, daca are la dispozitie suficient timp va ajunge la aceeasi descoperire fundamentala: un Computer Cuantic.

    nu e fara sens povestea aparitiilor civilizatiilor extraterestre pe vremea asta, si nu e pentru ca Civilizatia mare cit planeta asta a descoperit ea insasi un Computer Cuantic adica..mputinta de a dialoga cu orice alta civilizatie din Univers…care a descoperit un computer de tipul asta, limbajul…Matematic fiind acelasi.

  • Daca un conducator al unui neam inca mai e in viata si cind nu mai e conducator
    inseamna ca acesta…inca mai avea ceva de daruit neamului pe care l a condus.

  • Civilizatia si Natura sint manifestari care, in modul, tind sa fie egale,
    insa pina cind egalitatea va tinde sa se manifeste,
    prin urmare dinamica Civilizatiei, chiar daca este Artificiala, adica Antinaturala, va tinde sa se manifeste intr o stare de echilibru perpetuu, Natura preia, spre absoluta echilibrare, in sine insasi toate dezechilibrele Civiluzatiei.

    Prin urmare pentru ca manifestarile Civilizatie devin, mai nou, profund artificiale, bulversarea echilibrului Universului e atat de complexa incat Nafura va parea, la limita, intoarsa pe dos si cu capul in jos, chiar daca in mod absolut ea…doar echilibreaza asijderea.

    mai altfel spus, suma dintre dinamicile Naturii si ale Civilizatiei e o constanta absoluta, numele constantei fiind Pacea.
    Care se exprima prin superpozitii. una fiind chiar manifestarea Naturii, iar cealalta fiind imaginea din Oglinda a Naturii, acestea fiind singurele variante de echilibrare absoluta in Univers.

    De unde rezulta ca, pina cind procesul de artificializare a dinamicilor Civilizatiei nu va fi desavarsit, Natura se va dezechilibra pe sine pentru a pastra Universul in exhilibru absolut.

    si mai altfel spus, vremea o va lua din ce in ce mai razna, la linita manifestandu se fix, dar fix! pe dos, adica…faci plaja in toiul iernii si te dai cu sania in toiul verii.

    se poate pune intrebarea: daca dinamicile Naturii sint influentate in mod artificial..cum sa se mai poata spune ca Natura se! dezechilibreaza?!
    pai…se!, pentru ca ea e chiar Verdele Curcubeului, adica…fix Realitatea, asa ca Realitatea arata si..asa cum o definesti tu, oricare ar fi tu ul in discutie.

    • Green Deal ul reprezinta calea cea mai scurta catre Artificializarea dinamicilor Civilizatiei,
      chiar daca povestea e cu…green,
      pentru ca Civilizatia nu si propune sa devina…una cu Natura, ci fix imaginea din Oglinda a acesteia.( fiind, prin urmare, o Antinatura )

      de unde mai rezulta si faptul ca felul anapoda, ba chiar fix pe dos, in care Natura se si se va manifesta negresit devine catalizator al Artificializarii Civilizatiei, prin urmare se poate afirma cu lejeritate ca Agricultura, in lumea mare, va avea probleme existentiale, fapt care va determina nasterea si dezvoltarea in stil fibonacci a ‘agriculturii artificiale’, care va deveni si cauza a hranei artificiale, pentru ca artificializarea hranei e parte fundamentala a Artificializarii Civilizatiei.
      Se prea poate ca fix felul anapoda, la limita Anti!, in care se…va manifesta Natura sa devina catalizator fundamental al artificializarii omului.
      Insa fara o Minte pe masura Civilizatia ar păti o asemenea tuturor celorlalte civilizatii de pina acum,…noroc ca Mintea asta deja s a nascut si creste…leit Fat-Frumos!
      Numele Mintii? Pai…Computerul Cuantic, care altul. Sau Perpetuum Mobile, ca tot aia e.

  • De aia l a si dus Iohann pe Catu la ambasada la Licurici,ca sa l prezinte Reprezentantului Sublimei Porti,si in genunchi sa se ceara firmanul de la reprezentantii Sublimei Porti pentru Delfinul(Beizadeaua Domneasca Catu),sa stie fraierii ca Florian Catu are si Firmanul Inaltei si Sublimei Porti.Ca asa merge treaba la Eternii Fanarioti Mioritici. 😮 😮 😮

  • Buna dimineata,Maestre! Asa e ,foarte corect articolul,asa stau lucrurile,exact cum spune articolul de mai sus.Sistemul prin reprezentantul sau Iohannis incepe sa le arate joarda la PNListi,adica li se transmite PNLeilor ca joaca i joaca,dar ordinul in final se executa,nu se discuta.Iar ordinul este pronuntat clar si sonor,si fara echivoc:Catu presedinte PNL,iar daca se considera necesar,viitorul presedinte al Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *