Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Prin numirea pupilei sale ambasador în SUA, Klaus Iohannis își bate joc de diplomația română!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Prin numirea pupilei sale ambasador în SUA, Klaus Iohannis își bate joc de diplomația română!”

  • Imi place f tare cind, voi, cei proveniti din mediul rural, va credeti intelectuali! Aveti mari realizari. Deschideti geamul si priviti afara ca sa vedeti cine sinteti si cit puteti! Romania de astazi va reprezinta fidel, este dupa chipul si asemanarea voastra, un cumul al inteligentei, educatiei si cunostintelor de care dispuneti. Daca va place, atunci, asta este!
    Sasul face ce stie el, pt ca v-a vazut cine sinteti si asa se comporta si strainii in functie de cum v-ati prezentat. Nu va place? Intrebati-va care este motivul pt care toti au o atitudine pe care nu si-o permit in nici o alta tara? Nu se va schimba nimic, pt ca sinteti incapatinati si de-o mindrie care depaseste pina si termenul de aberatie. In plus ati ajuns in toate orasele majoritari, practic, peste noapte, asa ca nu v-ati adaptat niciodata la viata unui oras, pt ca ati putut sa va impuneti „cultura”. Acestea sint conditiile care nu permit aparitia unui alt tip de om, deoarece aceeasi cultura va genera acelasi tip de om care va produce la infinit aceleasi probleme. Sa consemnam faptul ca nu exista nici o diferenta intre anii 50 si perioada de astazi!
    De mentionat ca v-ati scos reguli pe vremea lui Ceausescu, alea cu dosarele si cotele care priveau intrarea la facultate si ocuparea posturilor de conducere unde, voi, cei din rural erati avantajati la greu. De 50 de ani va promovati doar intre voi si peste tot ati facut gasti de interes, pt ca nu dispuneti de identitale si constiinta nationala. Era inca de atunci clar ca viitorul in cazul nostru este un termen abstract.