Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Prin numirea pupilei sale ambasador în SUA, Klaus Iohannis își bate joc de diplomația română!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Prin numirea pupilei sale ambasador în SUA, Klaus Iohannis își bate joc de diplomația română!”

  • Imi place f tare cind, voi, cei proveniti din mediul rural, va credeti intelectuali! Aveti mari realizari. Deschideti geamul si priviti afara ca sa vedeti cine sinteti si cit puteti! Romania de astazi va reprezinta fidel, este dupa chipul si asemanarea voastra, un cumul al inteligentei, educatiei si cunostintelor de care dispuneti. Daca va place, atunci, asta este!
    Sasul face ce stie el, pt ca v-a vazut cine sinteti si asa se comporta si strainii in functie de cum v-ati prezentat. Nu va place? Intrebati-va care este motivul pt care toti au o atitudine pe care nu si-o permit in nici o alta tara? Nu se va schimba nimic, pt ca sinteti incapatinati si de-o mindrie care depaseste pina si termenul de aberatie. In plus ati ajuns in toate orasele majoritari, practic, peste noapte, asa ca nu v-ati adaptat niciodata la viata unui oras, pt ca ati putut sa va impuneti „cultura”. Acestea sint conditiile care nu permit aparitia unui alt tip de om, deoarece aceeasi cultura va genera acelasi tip de om care va produce la infinit aceleasi probleme. Sa consemnam faptul ca nu exista nici o diferenta intre anii 50 si perioada de astazi!
    De mentionat ca v-ati scos reguli pe vremea lui Ceausescu, alea cu dosarele si cotele care priveau intrarea la facultate si ocuparea posturilor de conducere unde, voi, cei din rural erati avantajati la greu. De 50 de ani va promovati doar intre voi si peste tot ati facut gasti de interes, pt ca nu dispuneti de identitale si constiinta nationala. Era inca de atunci clar ca viitorul in cazul nostru este un termen abstract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *