Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Prin sate, sătuce și cătune se scriu petiții și e freamăt mare-pentru România rurală e vital mersul la mall

Nu cred că există măsură, să nu zic flatulență, occidentală pe care Dan Barna, în imensa lui bunătate, să nu se grăbească să ne-o prezinte. Mai mult, pătrunzător și inteligent cum îl știm toți , reușește să adapteze regula vestică pentru țara noastră, v-am zis, nu ne lasă în întuneric, proști și înapoiați. Dedicat trup și suflet civilizării acestui spațiu blocat în timp, nu face discriminări pe tematica progresului- că e vorba de educația sexuală a bebelușilor, că e vorba de vaccin, că e vorba de reguli de politețe când te întâlnești cu extratereștrii, Dănuț ne luminează!
Simțind momentul segregaționist, hop și el, vine cu o propunerea genială: la mall, exclusiv pe bază de vaccin. Ce naiba, numai francezii și italienii să aibă acces pe bază de pass sanitar? Nu vreți să fim și noi moderni? Dănuț ne ajută! Bine, el nu se poate ajuta pe el să își ridice ochelarii de pe podea, dar ne ajută pe noi..
Ce să zic! Ne-a devastat cu propunerea! Deja, prin sate, sătuce și cătune se scriu petiții și e freamăt mare-pentru România rurală e vital mersul la mall. Moșii și babele din sate sunt revoltați. La țară, nu există mall și nici trotinete, Dănuțe!
Bravo, Dănuțe! Mamă, ne-ai rupt fâșul cu propunerea asta.. Să vedem, totuși, cum supraviețuiesc mallurile fără cetățeni mulți? Sau hipermarket ul care se găsește în orice mall? Părerea mea, de medievală conspiraționistă, este că te-ai trezit vorbind, singurul aspect bun al situației este că te vede toată lumea așa cum ești: un fake, un plagiator al oricărei tâmpenii din Occident, un necunoscător al țării ăsteia și al cetățenilor ei, un suflet chinuit, cu gratii.
Recomand cu tărie gânditul și vorbitul. În ordinea asta. Foarte important. (Sursa: Facebook Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Prin sate, sătuce și cătune se scriu petiții și e freamăt mare-pentru România rurală e vital mersul la mall”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *