Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Prin tribunale ca prin viață | „Drum lin printre stele, FEMEIE cu chip angelic!”

Simt o tristețe profundă odată cu moartea Cristinei Țopescu. Am admirat-o pentru modul în care și-a dedicat viața profesiei, să fii jurnalist în România si să câștigi încrederea oamenilor este mare lucru.

Cristina Țopescu, a demonstrat cu adevărat că atunci când pui pasiune și iubire în ceea ce faci, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge la inima oamenilor. Parcă pentru ea totul a venit de la sine, s-a născut cu acest talent. Chipul ei angelic, vocea și zâmbetul pătrunzător au convins încă din primul moment, de când a pășit în televiziune, în presă, în lumea aceasta dură de multe ori și lipsită de recunoștință și la timp. De ce trebuie să așteptăm posteritatea?

Este foarte greu să vorbești despre Cristina Țopescu, pe care nu am cunoscut-o personal și îmi pare tare rău! Am urmărit-o cu multă apreciere de-a lungul anilor, ea fiind un exemplu de modestie, profesionalism si implicare civică. O Femeie foarte frumoasă și cu suflet mare care va rămâne în istoria jurnalismului adevărat si a televiziunii din toate timpurile.

Păcat că așa oameni frumoși pleacă prea devreme dinte noi. Până și prin moarte, ea a adus în prim plan un lucru foarte important: singurătatea și indiferența celor mai apropiați și cât de vulnerabili suntem …

Drum lin printre stele, FEMEIE cu chip angelic!
Dumnezeu să o odihnească în pace!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Prin tribunale ca prin viață | „Drum lin printre stele, FEMEIE cu chip angelic!””

  • Orice persoana cu bun-simt a apreciat-o si a placut-o pe Cristina Țopescu, chiar daca nu a cunoscut-o personal. Este greu de înteles de ce, câteodata, D-zeu îi uita pe cei care ar merita sa-i apere si sa-i ajute în momentele dificile. Sau, poate, D-zeu a luat-o mai aproape de el, ca s-o scape de lumea noastra urâta si meschina.
    Sa-i fie țărâna ușoara și sufletul sa i se odihneasca-n pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *