România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Prin tribunale ca prin viață | Să mergem la vot pentru binele nostru, nu pentru binele lor

Vom avea un nou Parlament, în mare parte cam aceiași oameni vor ocupa Casa Poporului dacă nu votăm responsabil. Vom avea aceleași partide, aceeași clasă politică, dacă nu mergem la vot. În aceste condiții, înainte de a merge să ne exprimăm votul, trebuie să fim atenți și să urmărim: cine sunt oamenii puși pe listele partidelor, ce au făcut până acum și de ce merită să-i votăm. Din acest motiv este bine ca până duminică, să analizăm listele fiecărui partid, să ne informăm cu privire la fiecare candidat și astfel să schimbăm jocul în favoarea noastră. Dacă nu facem asta, vom avea aceeași clasă politică și astfel vom irosi încă patru ani din viața noastră, a copiilor noștri, a unei țări care nu a greșit cu nimic față de noi.

Nu este un îndemn, este un gând pe care îl exprim din dorința de a nu mai face greșeli. Să ne gândim de fiecare dată și să găsim răspunsul corect la întrebarea: Ce i-a lipsit României pentru a se dezvolta? Simplu: oameni profesioniști, corecți, cu iubire și respect față de semenii lor. De ce au ajuns în Parlamentul României, timp de 30 de ani, oameni care nu au făcut mai nimic pentru cei care i-au trimis acolo? Pentru că noi i-am trimis acolo, pentru că am votat niște liste fără conținut, am votat pentru binele lor, nu pentru binele nostru. Acesta este motivul principal pentru care trebuie să ne trezim și să votăm responsabil.
În concluzie, să mergem la vot, nu votați liste fără conținut, votați pentru binele nostru, nu pentru binele lor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *