Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prioritatea autorităților este să speculeze economic pandemia, prin achiziții dubioase și la suprapreț

(Text de Radu Soviani)
S-a stricat! La fel ca și aparatele de făcut măști în pandemie de la Romarm! De data asta, tirul de terapie intensivă s-a stricat! Eu v-am spus încă de la început că prioritatea autorităților este să speculeze economic pandemia, prin achiziții dubioase și la suprapreț, în timp ce ei fac #nimicpentrupopulație. Mediafax anunță azi că 8 pacienți în stare gravă sunt transferați după ce tirul de terapie intensivă de la Spitalul Municipal Timișoara, cu 12 locuri, ajuns vineri acolo, s-a stricat! E drept că tirul nou-nouț, achiziție de pandemie, s-a mai stricat o dată, în 19 octombrie, după ce instalația de încălzire a cedat. Acum tirul tocmai ieșise din service (după aproape o lună în care a fost indisponibil). Vreți să știți cum arata statul conturat de adevărata față a Securității care a stat în spatele capturării statului român după revoluți, prin toată rețeaua sa de informatori cocoțată în poziții cheie? Arată așa: pacienții sunt arși de vii în spital în secția de terapie intensivă (Piatra Neamț), testele ,,chinezești” COVID pozitive de la cel mai mare spital de urgență din țară (Floreasca) sunt infirmate la Bruxelles, tirurile chinezești achiziționate la scutul pandemiei și la suprapreț se strică în mod repetat, aparatele de făcut măști chinezești achiziționate la preț de suprapreț de Romarm se strică imediat, măștile care circulă sunt neconforme, România cumpără și plătește ventilatoare fantomă de firme fantomă, ministrul sănătății vinde măști la suprapreț și fără bon fiscal în farmacia nevestii, datoria publică crește în 11 luni mai mult decât în primii 19 ani de la Revoluție. Iar pentru asta, unii care se încadrează în hashtagul #jegcocotat ne invinovățesc ,,nerumegat”, pe toți! Repet, s-a stricat tirul de terapie intensivă!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *