Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Prioritățile liderilor, în timp ce spitalele ard

– Primul om în stat, Preşedintele Klaus Iohannis, a fost la munte să schieze. A plecat la Sibiu imediat după vizita în saloanele arse de la Balș.
– Al doilea om în stat, Președintele Senatului Anca Dragu, a dat un interviu în care s-a împăunat că e prima femeie care ocupă a doua funcție în stat spunând că sigur au fost și alții înaintea ei, dar poate nu cei mai potriviți.
– Al treilea om în stat, Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban, a vizitat un târg ambulant de antichităţi, în Piteşti, de unde şi-a cumpărat o sticlă în care se pune alcool. Ce naiba să facă și el după un an de chermeze la Guvern.
– Premierul Florin Cîțu le-a transmis angajaților din Sănătate, unii epuizați după un an de război împotriva Covid, să-și facă treaba sau să plece acasă.
– Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a început reforma sistemului medical prin schimbarea pozei de profil la contul personal de Facebook.
– Copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au ieșit într-o conferință de presa, la trei zile după incendiu, să ne spună cât de importantă e numirea conducerii în Delta Dunării. Unul de la prea multă socată și celălalt de la mindfulness!

(Text de George Ciubotaru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *