Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Problema nu este că ei sunt incompetenți și mercenari, ci dictatura părerii unice pe care au instituit-o

Ne aflăm în fața unei descoperiri epocale! Secretul lui Polichinelle a fost dezvăluit! Raportul serviciilor secrete americane, cunoscut încă de la începutul anului trecut, a fost reevaluat: e bun! Virusul nu este născut de ursulețul panda (am glumit, toți marii specialiști știu sigur că provine de la pangolin), ci făcut în laborator de niște mânuțe hărnicuțe. Mânuțe chinezești care „a nenorocit” Globul. Dr. Fauci este absolut șocat de dezvăluire, în special și mai ales, datorită faptului că și el a finanțat din banii poporului american aceste cercetări. Mi se pare firesc să îl ia prin surprindere că virusul nu este natural.

Sigur, apariția ACUM a acestei informații și preluarea ei de către presa mainstream are motivații ce țin de jocuri politice importante, dar nu aceasta este preocuparea mea. Specialiștii, experții, influencerii, responsabilii de serviciu, aceștia sunt preocuparea mea. E simplu să dai vina pe China și să te speli de tot rahatul pe care l-ai împrăștiat timp de un an. Să ne aducem aminte ce au susținut toți acești Cioclii în ultimul an. Problema nu este neapărat că ei sunt incompetenți și mercenari ai diverselor interese, ci dictatura părerii unice pe care au instituit-o. Felul absolut stalinist în care erau hăituiți cetățenii care îndrăzneau să nu creadă orbește în basmul cu piața din Wuhan. Tot acest aparat propagandistic (includ presa, specialiștii, experții, actorașii, oengiștii) a reușit, timp de un an, să blocheze și să pedepsească nu numai opiniile contrare, dar chiar și întrebările. Surpriză, acum se dovedește că au mințit. Orice abordare, neaprobată de stăpânul plătitor, era catalogată de acești sclavi triști ca teorie a conspirației.

Înțeleg că este vinovată China. Bun. Totuși, în studiourile de televiziune nu vorbeau chinezii. Să dea naiba dacă eu am auzit o vorbuliță în cantoneză! Nu! Lucică, Vasi, Răducu, Psihiatrul, Vikingul Hipsterizat, dr Jurma Zanzibar, dr Rafila OMS, dr Beatrice Picior Amputat, Babette și mulți alții aveau drept lingua franca, limba română. Și nici nu păreau din părinți asiatici. Nu, nu am uitat de prompteristele țâțoase, cu ochi bulbucați de indignare când vreun băștinaș susținea că această pandemie e o țâră artificială. Profesioniste și imparțiale, alegeau să susțină aceste „conspiraționisme” ăl mai pocit om, cu față de prostovan, adică, priviți, conspiraționiștii ăștia sunt și urâți și proști, în schimb noi, restul, suntem culți, frumoși, moderni, occidentali… Metoda nu-i moartă, ci o regăsiți la identificarea antivaccinistilor.

Toți acești băieți și fete nu erau chinezi. Ei nu se pot ascunde în spatele inocentului „nu am știut, acum am aflat și noi”. Știam eu, știați voi, știa multă lume, informațiile erau publice.

În altă ordine de idei, avem un virus scăpat din laborator. Augmentat, pentru a fi mai periculos, celebra „gain function”, bani mulți, interese planetare, noul normal. De ce a mai fost nevoie să ceară ajutor de la testele rc pcr? Prezența, în narativul pandemic, a acestor teste, incapabile să diferențieze între gripă și virus, alături de ușurința cu care acestea pot fi manipulate, în funcție de numărul ciclurilor de amplificare, au decredibilizat mult panica ce se dorea a fi instaurată. Numai și de aici îți dai seama că e lucru chinezesc! Au umblat la teste, au umblat la morții pandemiei (cu și de covid)… ce virus pricăjit au aruncat ăștia din laborator?

E lăudabil să fie luată China la întrebări, dar aici, local, ce facem? Că, repet, nu chinezii au omorât libertatea de exprimare, ci fanarioții noștri mufați la bănuți. Știți de ce prezintă interes? Pentru că aceiași mincinoși, că doar nu o să scriu mâncători de rahat, sunt mari cunoscători în ale vaccinului acum și nu mi-ar plăcea ca peste un an să mai vină un alt raport devastator..

Cum se zice în mandarină „noile triade”? (Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Problema nu este că ei sunt incompetenți și mercenari, ci dictatura părerii unice pe care au instituit-o”

  • Raportul serviciilor secrete de la inceputul anului trecut,adica pe vremea administratiei Trump,cand serviciile ascultau de Trump.O sa apara si raportul serviciilor secrete americane varianta Bidenista,care o sa spuna altceva.Baska ca daca te iei dupa Servicii nu ajungi nicaieri,Serviciile peste tot in lume nu doar ca Informeaza,dar mai ales Dezinformeaza in functie de interes sau de ordinele primite de la sefi,sau superiori.Mai credibil mi se pare un raport facut de catre o echipa de Experti in Medicina ,o Echipa internationala compusa din cei mai buni savanti ,medici experti in virusologie,sau epidemiologie ,neafiliati politic,neutri si profesionisti.Sa lasam armatele si serviciile naiba,Savantii Experti civili ne pot da raspunsuri obiective si clare.Eu am incredere in expertii medicali civili mai degraba decat in servicii,care se mai pot si suci in functie de lider(daca e Trump,fac un raport in functie de interesele lui Trump,si a grupului sau de interese,daca e Biden,ei fac un raport in functie de interesele lui Biden si a grupului sau de interese).

    • Iar idiotii din serviciile Americane ar trebui sa fie mai atenti la Rusia si serviciile ei,ca de vreo 15-20 de ani Rusia si Serviciile ei i cam fac ferfenita,efectiv serviciile rusesti isi fac toate nevoile in gura si mai apoi se mai si sterg la cur cu serviciile americane,(sunt curios daca raportul serviciilor americane chiar este facut in SUA,sau a fost scris la Moscova in bataie de joc si trimis prin fax amerlocilor care l au luat de bun si il fac public) 😆 😆 😆 Ultima isprava in 2016 cand hacherii rusi afiliati serviciilor ruse au facut cea mai performanta campanie electorala americana,punand o maimuta rosie la Casa Alba,un gibon rosu pe post de presedinte american.Si mai sunt si alte ispravi ale rusnacilor,dar imi plezneste burta prea tare de ras ca sa le prezint. 😆 😆 😆

      • Ca si Serviciile in ultima instanta sunt la butoniera Presedintelui(Comandantul Suprem) si a Camarilei Sale,peste tot in Lume,sau a Multinationalelor care i platesc pe post de mercenari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *