Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Procurorul militar care, după ce s-a întâlnit cu Ion Iliescu, a început să aibă umor

Cu câteva zile în urmă, jurnalistul Ion Cristoiu l-a avut ca invitat pe generalul de brigadă magistrat Cătălin Ranco Pițu, procuror militar șef al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Titulatura a ținut loc de ofertă de pensie specială. În 1989, domnul Pițu avea în jur de 16 ani. A ieșit la pensie, probabil cu pensie specială, anul acesta, înainte de vreme, pentru că a crezut dumnealui că a meritat. Pot eu să cred ce spune domnul Pițu despre dosarele Revoluției? Domnul Pițu a făcut parte dintr-un sistem nedrept, preferențial, care l-a recompensat pentru servicii. Dumnealui nu s-a revoltat, nu a acuzat sistemul de favoritism. Domnul Pițu ne-a spus câteva anecdote despre revoluție pe care le-am adunat la cele care circulau deja și pe care le-am auzit de la soldații fără stăpân ai acelor zile. Ca program de divertisment, Armata și Parchetul Militar continuă să furnizeze material tangențial cu evenimentele, pe tonuri din ce în ce mai fanteziste. Interviul a avut loc pe platforma Gândul, iar domnul Pițu a făcut eforturi să se asorteze. Unele din știrile pe care le citesc uneori în timpul emisiunilor sunt din categoria ‘nici nu gândești ce citești’. Eu le recomand cititorilor și telespectatorilor să gândească chiar și neîntrebați.

În primul rând, povestea procurorului pornește de la premisa că toate serviciile secrete din lumea asta sunt niște găști de tâmpiți, mai proști decât încălzirea globală. Ceaușescu efectua o vizită în Iran. Țară pretenă. Chiar nu i-a spus nimeni ce s-a pus la cale? Ceaușescu a fost ținut cu mâna pe ochi în acele zile, chiar de către oamenii lui de încredere, dar serviciile secrete știau ce se întâmplă pentru că parte din ofițeri au fost co-participanți. Îi găsiți astăzi pe lista afaceriștilor de mare succes sau pe lista celor cu cariere de invidiat. Fraierii folosiți atunci ca parte executivă au fost între timp sacrificați. S-au dus la dracu, tot nevenindu-le să creadă. Ceaușescu s-a întors în țară pentru că s-a bazat pe oamenii lui de încredere și pentru că a crezut că-și putea salva țara. Agenturili străine, pe care le-au luat în râs chiar agenturili străine, i-au venit de hac. Cruzimea a fost pusă pe seama românilor, făcându-se uz de câțiva fanatici. Masoneriile au regizat, însă, toată piesa de teatru. Faceți comparație cu spectacolul pandemiei.

Ceaușescu a fost, de pildă, prieten cu Gaddafi. Gaddafi a făcut școală și a sponsorizat universități din Marea Britanie. Până la urmă britanicii i-au luat și petrolul și i-au pus și pielea pe băț. Nu se poate însă ca vechii prieteni ai lui Ceaușescu, președinți de alte state, să nu fi încercat măcar să-l avertizeze. Cineva a oprit probabil mesajele. Lovitura s-a dat la comanda masoneriilor din vest, folosindu-se de serviciile secrete din America, Marea Britanie și Rusia, cu participări extraordinare ale Franței, Germaniei și Elveției. Rusia a fost prostită că ar face parte din ecuație, exact cum a fost prostit și Gorbaciov cu dezarmarea și cu ajutor logistic de democrație. Dacă revoluția ar fi fost comandată de ruși, azi și noi și ucrainenii ne-am fi lăudat cu strămoșul nostru Gagarin. Dar în timp ce noi ne-am păstrat un pic de cumpăt, ucrainenii au ajuns să creadă că sunt anexă de studiouri hollywoodiene. Vesticii s-au folosit și de infiltrații lor și de cei ai rușilor, cei ai rușilor fiind mai aproape de cașcaval. Faptul că azi americanii trebuie dați afară cu bazele lor militare cu tot, că serviciile au primit ordine până și de la Alexa demonstrează că am dreptate. Ion Iliescu nici nu știa ce singur era. Sau știa, dar a crezut că se putea opune pericolului. A rezistat trei mandate pentru că rușii au insistat, nu pentru că era dorit ca președinte. Fiind parte din fosta gașcă a lui Ceaușescu, nu a fost greu să i se pună și lui mâna pe ochi.

Cel care și-a dat seama că a dat țara pe mâna unor năpârci, prostit de unii ca Stănculescu, a fost generalul Milea. Generalul Milea s-a sinucis pentru că și-a iubit țara și a realizat că a fost mințit, iar când a văzut ce mizerabili au pus mâna pe România, el facilitându-le, fără să știe, accesul la putere a făcut ceea ce a crezut că numai onoarea i-ar fi putut dicta. Onoarea i-ar fi cerut însă să-și apere țara. Milea a fost probabil conștient că agenturile au fost pregătite să sacrifice chiar și mai mulți cetățeni. Amintiți-vă cum au zdrobit Iugoslavia, al cărei păcat a fost, de asemenea, dezvoltarea economică. Ceaușescu a avut dreptate să se bazeze pe Milea, doar că Milea scăpase deja jocul din mâini.

Stănculescu a fost probabil agent triplu sau quadruplu. Oricine l-a plătit a avut parte de spectacol.

Ceaușescu plătise datoriile, ar fi urmat o perioadă de prosperitate, o victorie a comunismului, pe care democrațiile porcoase ale vestului nu a putut-o permite. Nici măcar China nu ar fi putut suporta așa un succes. Multe servicii secrete au ales atunci să tacă și să observe. Azi se căiesc.

Și armata și securitatea au fost divizate. Întâmplătorii care au făcut ca revoluția să se întâmple reprezentau diverse branșe de masonerii sau servicii secrete. Au rămas populari și în ziua de azi, mari oameni, mare caracter, deși unii au bunul simț să regrete că au distrus țara. Adică au lăsat-o la mâna năpârcilor. Viteji, nu glumă.

Mulți ne-au tot dat lecții de istorie. Istoria a fost scrisă, însă, de învingători, în mare parte cotropitori, deci ticăloși. În decembrie 1989, masoneriile au învins poporul român. A venit timpul ca românii să-și ia țara înapoi. Cu resurse naturale cu tot.

Notă: Americanii, deși par că s-ar baza doar pe știință și tehnică, chiar dacă l-au trecut pe Dumnezeu la proprietari, cred și în profeții. Una din profețiile care le-a dat de furcă e legată de cele două turnuri. Gemene, zic ei. Pentru o vreme au crezut că celălalt turn ar fi fost Uniunea Sovietică. S-au dat peste cap să o destrame. Când li s-au arătat semne că au ratat, au inițiat și alte proiecte. Profeția celor două turnuri apare și în romanul lui Tolkien, deși puțin ajustată, ca să încânte doar pe cunoscători. Nu m-ar mira să aflu că încă o teorie a conspirației a fost până la urmă tot o mărturisire de păcat. S-ar putea ca 11 septembrie să fi fost o altă regie de piesă de teatru. Poate că americanii s-au bazat în istoria lor pe ideea de a provoca ceva care să semene cu profeția decât să aștepte ca profeția să dea cu ei de pământ. După cum arată lumea de azi eu cred că cele două turnuri sunt Statele Unite ale Americii și China, cu avertismente pentru Rusia și Turcia. Turnurile vor cădea dinăutru, nu provocate dinafară. Și America și China, de dragul puterii, și-au trădat propriii cetățeni.
M-a amuzat faptul că și chinezii s-au grăbit să-și pună un steag pe Lună. Două steaguri, același egoism, care nu are ce căuta pe Lună. Nu m-ar mira ca un Crai Nou să le dea cu steagurile peste cap.


Citiți și:

https://dantomozei.ro/2023/01/18/amuzantul-procuror-militar-sef-al-sectiei-parchetelor-militare-generalul-pitu/

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Procurorul militar care, după ce s-a întâlnit cu Ion Iliescu, a început să aibă umor”

  • Probabil ca si eu as fi „plin de umor” daca as fi iesit la pensie la 50 de ani cu o pensie de min. 6000 Euro/ luna. Daca adaugam
    si gradul militar probabil pensia se apropie de 10 000 Euro/ luna. Daca mai adaugam si alte avantaje……..probabil ca ar fi
    mai nostim decat C.Tanse. O tara trista plina de umor…dar si de „scamatori”.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Nota: l-am cunoscut pe V.Milea pe vremea cand se ocupa de garzile patriotice; mic, grasut, nostim si prieten de pahar cu
    tatal meu / spre disperarea maica-mii. Milea nu venea singur…avea si el 2-3 prieteni din statul major.

  • Hollywood este locul unde se clădesc visele americane,se scriu scenarii,se regizează filme cu eroi de tip Rambo,președinți eroi,filme cu Crăciunul american, cu asteroizi,filme idioate in care America salvează planeta,și ei chiar au ajuns sa creadă aceasta,alte
    scenarii sunt aselenizarea, Saddam,ISIS,turnurile gemene mai nou Nord Stream,o nație bolnava de scenarita și conspirații dar care rămâne in istorie ca singura care a folosit bomba atomica împotriva oamenilor nevinovați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *