Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

PSD arde de nerăbdare să ajungă la guvernare cu PNL

Constat ca nerăbdarea PSD-ului de a ajunge la guvernare cu liberalii începe sa „dea pe afară” (vezi declarațiile amicului meu Vasile Dâncu făcute în emisiunea amicului Cozmin Gușă).

Am însă o veste care s-ar putea sa nu fie prea buna pentru PSD: la toamna, odată cu ieșirea din scena a dnei Merkel, este foarte posibil ca Germania sa predea conducerea “tandemului” Franței președintelui Macron.

Ca atare, e greu de întrevăzut ca PNL-ul, condus de Ludovic Orban, cel din fotografia cu Dna Merkel, își va permite sa “decarteze” USR-Plus din coaliție, de dragul PSD-ului, oricât de “fecior” (citește “schimbat in bine”) s-ar da acesta.

Așa ca, in loc sa viseze frumos, PSD-ul ar face mai bine sa se apuce, in sfârșit, sa facă opoziție adevarata; abia atunci ar intra cu adevărat in calcule!?

Altfel, de ce sa bagi PSD-ul la guvernare, dându-i o felie de “tort”, dacă obții tot ce vrei de la el pe gratis?

(Text de Ioan Mircea Pascu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „PSD arde de nerăbdare să ajungă la guvernare cu PNL”

  • Inainte de a intra la guvernare, PSD mai bine ar disparea cu desavarsire. Sau reformat 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *