Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

PSD spune că în septembrie va dărâma guvernul Orban

Într-o conferință de presă purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a anunțat că va depune o moțiune de cenzură dacă guvernul nu dublează alocațiile și nu mărește pensiile conform legilor adoptate în Parlament. Deoarece social democrații au pus pe loc secund petrecerea care a avut loc în cabinetul premierului, dar și desfășurarea examenului de bacalaureat în condiții greu de suportat de candidați, Romașcanu a fost întrebat de reporterul de la cristoiublog dacă între PSD și președinte există o înțelegere în legătură cu moțiunea de cenzură. Acesta a răspuns că se fac multe speculații însă a afirmat că „apariția pozei nu este întâmplătoare, cred că președintele știa și a încuviințat”. Romașcanu a admis și că aceste două aspecte sunt foarte grave însă moțiunea va viza doar cele două teme menționate.

În cazul în care președintele după trecerea moțiunii va numi tot un liberal să formeze guvernul social democrații spun că nu vor intra în jocul lui. Ei vor desemnarea unui premier din partea coaliției care va vota moțiunea sau formarea unui guvern de uniune națională. Oricum purtătorul de cuvânt dă ca sigur succesul acestei moțiuni și spune că nu se mai poate aștepta până la alegerile la termen. Însă a acceptat și varianta potrivit căreia Ludovic Orban ar putea rămâne premier interimar.

În altă ordine de idei, senatorul PSD a spus că nu înțelege de ce Iohannis nu promulgă Legea Trianon care este pe masa lui de când a trecut în Parlament și că în 4 iunie cu sau fără actul normativ promulgat PSD va sărbători această zi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *