Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Puterea de dreapta a organizat atât de bine dezbaterile, încât unii parlamentari s-au trezit că azi au comisii simultane

Vreți să știți cum se conduce România normală? Desigur, cât se poate de normal.
Comisiile reunite de muncă, drepturile omului și egalitate de șanse au muncit împreună azi la audierea ministrului muncii, Raluca Turcan, și dezbaterea amendamentelor opoziției la bugetul României normale. Ce discuții înfierbântate, ce luări de cuvânt, ce efervescență! Ce, m-ați crezut? Ahahaha.

Bine, iată cum a fost: cele 60 minute alocate păreau a fi timp nici suficient, dar nici puțin pentru discuții aplicate despre alocațiile copiilor, pensii salarii, indemnizații. Greșit. Ministrul Turcan a început liniștită prezentarea bugetului la și 42. Că tot e dezbatere încinsă despre munca la stat și cea de la privat din partea guvernului de dreapta.
De ce a început ministrul la și 42? Pentru că procedura. Puterea de dreapta a organizat atât de bine dezbaterile, încât unii parlamentari ( fiecare fiind în cel puțin 2 comisii) s-au trezit că azi au comisii simultane. La aceeasi oră.

Normal, ubicuitatea este perfect posibilă, nici eu n-am înțeles cum de nu au putut fi prezenți în același timp la mai multe comisii. Din cauza lor, evident, prezența s-a terminat de făcut pe la și 40, iar ministrul Turcan a început la și 42. Au urmat luări de cuvânt în galop, pentru că timpul, ce sa vezi, curgea ca nebunul.
Dacă nici asta nu e eficiență în muncă, nu știu ce poate fi.

(Text de Ligia Enache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog