Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Putin a promulgat legea muncii de la distanță

Putin a promulgat legea muncii de la distanță, ce va intra în vigoare la 1 ianuarie. Ea prevede că telemunca poate fi temporară, până la șase luni, sau permanentă. Acordul salariatului nu va fi necesar în situaţii de calamități naturale, catastrofe tehnogene, accidente industriale, epidemii sau epizootii. Angajatorul va avea obligația să-i asigure salariatului în telemuncă echipamentele necesare, să-i acopere cheltuielile legate de acest regim și să nu-i reducă salariul dacă execută același volum de activitate. El însă poate să-i desfacă contractul de muncă dacă salariatul nu a putut fi contactat timp de două zile fără motive întemeiate sau dacă semnând pentru telemunca permanentă acesta nu își poate îndeplini obligațiile de serviciu. Drepturile la concediu, plata orelor suplimentare și altele rămân cele din Codul Muncii. În prezent în Rusia sunt în telemuncă 3,7 milioane de persoane. (Rador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *