Recensământul agricol general, care începe luni, va stabili cât teren agricol din România se află în proprietatea străinilor

Raed Arafat este triplu responsabil de tragedia de la Victor Babeș


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Raed Arafat este triplu responsabil de tragedia de la Victor Babeș”

  • Chestiunea e un pic mai complicata, iar Dvs. Maestre nu ati perceput-o cum trebuie.
    Aceste TIR-uri, cum le spuneti( de fapt niste semiremorci carosate special, cuplate cu un tractor, cum zic camionagii, cap tractor) au fost construite pentru transportul URGENT al unor victime, raniti sau bolnavi de undeva la un spital dotat corespunzator. Ele nu sunt unitati ATI pe roti. Ori la noi, la EXACT asta sunt folosite. Cel in cauza a functionat ca asa ceva luni de zile,undeva in jud. Arges. In aceste conditii nu se pot face operatiunile de revizie si intretinere periodica,absolut necesare, ele sunt ocupate de bolnavi.
    NB. Faptul ca sunt fabricate in Turcia, adica intr-o tara mai inapoiata, este o justificare mitocaneasca si ignoranta. Turcia are o industrie puternica si e in G20, nu ca noi la periferia economiei.

Ediție specială cu Adrian Năstase | „Prin tribunale ca prin viață” cu Mihaela Olaru
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: