Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Raluca Turcan nu mai poate de grija magistraților pensionari

Raluca Turcan habar nu are că pensiile magistraților nu au fost instituite de Ministerul Muncii, ci de cel al Justiției, prin grija lui Valeriu Stoica – PNL.
Turcan a fost vicepremier un an și își putea întreba subalternul de la Justiție ce are de gând să facă.
Dar nu a făcut nimic!
Acum, Turcan nu mai poate de grija magistraților pensionari (în total 3929), în privința cărora nu poate face ea nimic!
De acord, trebuie făcut ceva, dar Turcan nu are competență, iar Stelian Ion și-a dat cu stângul în dreptul și a dat înapoi!
Doamna Turcan, nu mai bine v-ați preocupa dvs. cum să faceți să creșteți cele 4,9 milioane de pensii din competența dvs.?? Ah, pe astea nu vreți să le creșteți, deși legea prevede acest lucru!
Cam așa e cu ipocrizia! În loc să faci ceva ce ține de grădina ta, dai cu pietre în cea a vecinului, să pară că muncești!

(Text de Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *