Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Războiul din Ucraina se va încheia când America și Rusia vor cădea la pace

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Războiul din Ucraina se va încheia când America și Rusia vor cădea la pace”

  • “Transilvania nu poate fii luata decat in urma unui confilct global in care Romania sa fie de partea gresita a istoriei”.
    Din pacate asta se va intampla. Romania ca de obicei este pe perdanta a istoriei. Nu America si occidentul vor castiga un al treilea razboi, ci China si Rusia. Saraca Romanie!

  • ‘Războiul din Ucraina se va încheia când America și Rusia vor cădea la pace’

    nu prea cred.
    se va termina atunci cind ‘echipele’ vor fi ‘gata’ de lupta.

    deci acuma se alcatuiesc echipele, procesul presupune un soi de lupta, ea se duce, insa…cine zice ca ea se duce in ucr?!
    nu, ea se poarta peste tot in lumea mare. fiecare ‘sef’ se preocupa cu asamblarea echipei lui cooptind in echipa lui jucatori de prin lumea mare.
    atunci cind echipele vor fi gata, va incepe ‘meciul’, ‘lupta’.

    ‘pacea’ nu mai are definitie,
    pacii i-a expirat definitia,
    Metamorfoza e un perpetuu ‘razboi’.
    cu Natura.

    deci despre ‘pace’ nu se mai poate vorbi pentru ca…definitia asta pur si simplu nu mai exista pe lumea asta. daca nu mai e…aia e.

  • Maestre Ion Cristoiu
    Exceptional
    „Sic transit gloria mundi”….Da…asta e soarta tuturor puterilor in Istorie….
    Am urmarit cu Tusnad….au gasit inclusiv droguri acolo…trebuiau sa caute si fetitze…Revenind la Lucruri Serioase
    America A Facut O Greseala Strategica….Fundamentala
    Noi cei din est suntem obisnuiti sa suferim…adica Eu…copil fiind nu imi aduc aminte ca din 1980 sa mai fi fost bine prin Romania…si sunt vreo 42 ani…treaba asta e valabil pentru tot Estul Europei….Si Chiar Spania…Grecia…Portugalia…adica acest ue….nu e nici pe departe OMOGEN….economic vorbind
    Sa nu uitam cum cine a inceput „povestea”….1 Ianuarie 1958…RFG…Franta…Italia…si…BENELUX….intre timp…Italia putin in faliment…Franta….deja restrictii si rationalizari….RFG…daca Rusii le inchid gazul au Milioane Someri….Industria Chimica…Olanda…ati vazut cu fermierii…Belgia…cu „comisia europeana”….Luxemburg…parca de acolo a inceput „zona ecu-euro”….Aia nu sunt invatati sa sufere…nu sunt obisnuiti cu lipsurile….lor le merge bine de mai mult de 60 ani….Aici E Greseala Fundamentala Strategica a Americii…vor mai victime colaterale…Finlanda(99% dependenta de gazul rusesc) Austria si Elvetia….asta deocamdata…
    Toata Stima!!!

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Dumneavoastră ați spus încă de la începutul războiului din Ucraina că acest război este – în realitate – un război între Rusia și SUA, Secretarul General NATO, domnul Stoltenberg stipulând că , dacă statele NATO sprijină acest război doar cu arme, instructori și câțiva mercenari , adică indirect, pe acestea ar putea să le coste mai puțin față de implicarea lor directă în război, războiul efectiv costând-o mult mai mult pe Ucraina care pierde vieți omenești, dar suferă și distrugeri edilitare și o criză economică profundă, reconstrucție pe care tot statele europene se vor bate să o realizeze, dar nu statele europene estice ci cele..occidentale și în acest sens am citit articolul domnului Adrian Severin de pe blogul dumneavoastră ,Maestre ! Acest comportament al Secretarului General NATO denotă prin declarația sa nu doar o lipsă de moralitate ,cum bine subliniază domnul Adrian Severin ,ci și o necunoaștere profundă a realităților și consecințelor pe care le-ar putea implica o pierdere a războiului – mai mult ca sigură-de către Ucraina ! Vă mulțumim pentru un Jurnal Video foarte frumos și foarte interesant, excepțional prezentat și argumentat, Maestre ! Toate cele bune vă dorim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *