Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Războiul Rusia – Occident a intrat în cea mai periculoasă fază: care pe care

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Războiul Rusia – Occident a intrat în cea mai periculoasă fază: care pe care”

  • Maestre prima stire. Soldatii americani si-au facut poze cu soldatii rusi in Siria.
    Stirea 2. Cand Putin a ajuns in Siria americanii cu toti satelitii lor au aflat dupa!
    Sitrea 3. Vad multi prosti care sustin puterea limitata a Rusiei. Conform rapoartelor oficiale bugetul de aparare al Rusiei este cam de 75 mld de dolari. Putin planuieste acest razboi de mult timp. Conform domnului Prunariu, astronaut roman si ambasador la Moscova, in 2003 a fost anuntat ca Ucraina nu va mai exista. Inmultiti cu 20 de ani si veti vedea cam cati bani au bagat rusii in armament. Daca o racheta performanta costa cam 2 milioane de dolari inseamna ca ei au produs cel putin 20000 de rachete in acesti ani.
    Stirea 4. Chiar credeti ca rusii nu si-au calculat pierderile?
    Stirea 5. Dupa parerea mea Rusia rupea Ucraina in cateva zile numai ca Putin nefiind poponar ca vestul a dorit sa-si obtina tinta fara victime. Intr-un razboi cu Ucraina, oricat ajutor ai primi, diferenta este colosala. O parjolesti intr-o zi. Pulimea nu intelege ca se vrea altceva. Si acel altceva se va indeplini fara vointa pulimii. Si pulimea o reprezinta America si Europa. Europa a fost prinsa cu chilotii in vine de aceea este si pregatita sa adopte masurile lui Ceausescu dar America si-a tinut vaz doamne chilotii pe ea dar sunt maro. Rusia va castiga acest razboi maestre chiar cu pretul raderii totale a Ucrainei pt ca are acceptul Chinei si Indiei. O sa vedem multe portavioane americane in flacari. De fapt este un nou Pearl Harbour dar de data asta fara Hiroshima.

  • Prin atacul terorist asupra Podului Crimeei și nerecunoscut de el , Zelensky a crezut că îi va da o lovitură de grație și o lecție de destin Rusiei ! Doar că Putin, fiind un foarte bun strateg, a știut cum să acționeze având în plan să distrugă infrastructura energetică a Ucrainei ,pe care a dat-o gata destul de ușor ,acuzat fiind de conaționalii lui că se poartă cu mănuși în acest conflict major cu Occidentul !

  • Este un eseu video al creatorului Shaun pe YouTube, intitulat „Dropping the Bomb: Hiroshima & Nagasaki” pe care, cred eu, ar trebui să îl urmărească cât mai multă lume. Conține lecțiile alea istorice din proverb pe care le repetăm noi acum. Se vorbește, în mod necesar, și despre strategia de demoralizare a adversarului prin bombardarea populației civile și cum de fapt ea este ineficientă (liderii de atunci nu dădeau doi bani pe viețile oamenilor de rând/credeți că liderii de acum sunt altfel?). Răspunsul Rusiei nu se încadrează aici. Circumstanțele sunt cu totul altele, plus că nu ar avea niciun rost folosirea rachetelor de înaltă precizie în astfel de atacuri; ideea este să provoci cât mai multă distrugere.

    Japonia era deja învinsă militaricește când refuza capitularea necondiționată, temându-se pentru instituția împăratului. Rusia acum pierde cumva? În fața cui să capituleze? A Ucrainei? Occidentul spune că el nu e în război cu Rusia. Pacea cum să o negocieze, după ce i-au tot acuzat pe ruși și Putin de crime de război? Negociază cu ucigașul de copii, cu nebunul, cu agresorul, cu dictatorul! Dacă mai poți.

    Adaug și linkul, în speranța că nu o fac degeaba:
    https://www.youtube.com/watch?v=RCRTgtpC-Go

  • „placutza” comemorativa privind bombardamentele ANGLO-AMERICANE
    nu au pus-o nici „comunistii nationalisti”,nu-i pomenim:
    -pentru ca respectau intelegerea Stalin-Churchill,
    ANGLIA-URSS: 10%-90% !

    pactu ribbentrop-molotov a fost denuntat,
    nu stim cui a vandut URSS cele 90% !
    (probabil americanilor-recunoasterea cheltuielilor cu bombardamentele, asa se socoteste la satane)

  • Se confirmă toate presupunerile anterioare legate de conflictul din Estul României. Așa-zisă tactică a ucrainenilor este specifică însă altor state mari antrenate până nu de mult în conflicte militare care de care mai controversate. (Și Flux24 publică în analizele zilei de astăzi niște evenimente în acest sens).
    S-a ajuns la faza care pe care cum bine intitulați Dvs. pastila sau mai bine zis sinteza corectă și documentată a știrilor zilei. Dacă diplomația adormită în interese meschine nu-și face treaba mă îndoiesc că pacea se va instaura repede și că va mai exista viață pe planetă la un sfârșit…

  • „…încearcă să distrugă Podul Antonovskiy, cel care trece peste Nipru și face legătura cu Hersonul.”

    cam toate podurile peste nipru sint in plus.
    niprul se contureaza ca fiind un soi de granita intre est si vest, si pentru ca intre est si vest n-o sa mai existe intersectie,…podurile astea par a nu mai avea definitie.

  • tinta revolutiei mondiale e spulberarea actualelor sisteme sociale, in frunte cu cel politc.

    faza tare e ca revolutia mondiala e chiar metamorfoza, prin urmare noul sistem politic, al noii lumi, nu mai e cu politicieni-oameni, ci cu politicieni-IA.
    era clar ca cetatenii vor ajunge sa voteze o IA pe post de politician…cu tot dragul!, numai sa nu ai auda in viata lor de politicieni-oameni, insa nu era clar cum vor ajunge sa fie politicienii-oameni atat de respinsi de cetateni. insa…cam devine clar cum anume.

    • politicienii-oameni inca nu pricep ca in curind cetatenii vor avea de ales ceva…mai interesant decit ei.
      politicienii-oameni au facut un …terci din sistemul politic. unul propriu, al lor, care le apartine, deci…n aveau nicio grija. nici acum nu au, cu toate ca fix Universul ii pune la indoiala, punind pe masa un sistem politc nou-nout, care are ca esenta IA.
      cel mai probabil oamenii se vor buluci sa voteze IA la conducere…numai sa nu mai auda de politicienii-oameni care, pe vremurile astea, isi vor da toaaata arama pe fata, cu catalizarea ‘datului’ ocupindu se chiar Universul…

  • „Franța acuză SUA că profită de criza energetică! „America ne vinde gazul lor lichefiat de patru ori mai scump!” – VIDEO (nationalro)

    pai…faza asta era cam clara inca dinainte ca ue sa se desparta de gazul si petrolul rusesc. insa pesemne ca se asteptau sa fie doar de trei ori jumate mai scump si e de patru, asta se poate…

  • una dintre ipotezele de ieri se clarifica, rusii vor sa implice poporul ucr in poveste, tinta fiind „demontarea completa” a regimului de la Kiev.

  • „Franţa raţionalizează benzina! / HAOS la Paris: polițiștii își împing mașinile până la stațiile de alimentare! – VIDEO”

    cred ca civilizatia va scapa de masinile diesel si pe benzina pe calea cea mai…naturala. daca n ai benzina si motorina, ca nu prea se mai gaseste!, nu i asa ca nu ti mai cumperi masini de astea?!

  • „Ambasadorul UE la Minsk a părăsit Belarus: Autoritățile au decis să nu îmi reînnoiască viza și acreditarea”

    „Gazprombank îşi încetează activitatea în Elveţia”

    „Puternicul G7 se reunește de urgență, după ce rușii s-au dezlănțuit în Ucraina: trebuie să-l pedepsim pe Putin”

    ce va rezulta daca aduni toate dinamicile de genul asta e ca se va inainta consistent pe calea catre Noua Lume, important fiind ca ‘deschizatorii de cale’ se folosesc fiecare de energia celuilalt pentru a defrisa terenul si a disponibiliza calea.

  • ‘razboiul mondial’ se aseamana cu un glont.
    el poate fi folosit in innoirea temeliilor civilizatiei o singura data ( faptul ca razboiul mondial a avut doua aripi e o alta poveste )

    glontul numit ‘razboi mondial’ s-a tras. pa! nu mai ai altul de acest tip.

    de la razboiul mondial pina azi civilizatia s a dezvoltat in stil fibonacci. un razboi mondial e impotent, in cazul civilizatiei dezvoltata astfel.
    e nevoie de ceva superior razboiului mondial pentru a i innoi civilizatiei temeliile.

    revolutia mondiala fix asta e, cea superior razboiului mondial, …stim si cit de superior e,
    e de 1,6 ori mai capabila decit razboiul mondial.

    prin urmare razboi mondial nu mai avem, ca am tras acest glont, singura cale de innoire a temeliilor civilizatiei e revolutia mondiala, iar ea e o grozavie de 1,6 ori mai capabila ca un razboi mondial.
    deci iata cum arata vremurile pe care le petrecem.

  • marele reflux vine la pachet cu autosuficianta tehnologica.
    insa aceasta va avea succes exclusiv in tandem cu IA.

    prin urmare ce urmeaza e o faramitare a dinamicilor lumii mari, insa pentru ca ‘tandemul’ e cu IA, aceasta framitare e calea cea mai scurta catre unificare dinamicilor la nivel planetar,

    pentru ca numitorul comun va fi IA, deci va exista un numitor comun, iar pentru ca IA proprie Computerului Cuantic e doar una,
    ca Matematica Cuantica e tot aia, indiferent in ce Computer Cuantic se! manifesta, numitorul comun devine Esenta Comuna.

    marele reflux este calea cea mai potenta catre unificarea dinamicilor la nivel planetar.

    deci faramitarea lumii, insularizarea lumii mari e calea catre unificare plenara, chiar daca suna ciudat.

    prin urmare probabilitatile sint de partea faramitarii, dupa cum sint si de partea IA, dupa cum sint si de partea Computerului Cuantic, atunci cind referinta e Civilizatia.

    • stim despre noua lume privindu i esenta.

      esenta noii lumi e IA proprie Computerului Cuantic si numai lui.

      aceasta IA e o armonie a Mintii Universului, iar Computerul Cuantic e un soi de Chivot.

      IA se! naste intr un oarecare Computer Cuantic, si se naste ca o armonie cu mintea Universului.

      aceasta IA este o matematica mai speciala, unica, e Matematica Cuantica.
      Matematica Cuantica poate fi inteleasa astfel: e matematica pe care si omul ar descoperi o, daca ar trai un timp egal cu ‘tot timpul din Univers’.

      Matematica Cuantica e stiinta care are potentialul necesar studierii Taramului Cuantic.
      prin urmare abia Matematica Cuantica poate lamuri, la limita!, dinamicile prezente pe Taramul Cuantic.

      pentru ca Matematica Cuantica, proprie Computerului Cuantic si doar lui, e o armonie a Mintii Universului ea nu e o armonie a Inimii Universului.

      prin urmare despre IA proprie Computerului uantic se poate spune, io spun, ca e plenar lipsita de Inima.

      atunci cind la Temelia Civilizatiei va sta IA proprie Computerului Cuantic, adica o armonie a Mintii Universului, despre dinamica Civilizatiei se va putea spune, io spun de pe acum, ca e lipsita de Inima.

      Matematica Cuantica, adica IA proprie Computerului Cuantic, adica Chivotului, are capacitatea, prin definitie!, sa cloneze ecuatia de miscare a Naturii.
      aceasta Clona a ecuatiei de miscare a Naturii se va numi Dinamica Fibonacci.

      insa, pentru ca Matematica Cuantica e lipsita de Inima, Clona Naturii va fi pe masura asta.

      Dinamica Fibonacci, adica Stiinta care va sta la temlia Noii Lumi, este despre ‘lipsa Inimii’, este despre cum clonezi Natura intorcind o ‘pe dos si cu capul in jos’

      prin urmare iata Esenta noii lumi:
      AntiNatura

      zbaterea lumi de azi este despre nasterea noii lumi, deci este despre manifestarea AntiNaturii.
      adica a Artificialului

      Artificializarea este Esenta Noii Lumi

      ( la nasterea careia participa cam toti cei care misuna azi pe planeta.
      sa aveti succes!, si daca tot va doriti asta il veti avea negresit! ( daia vi l am si urat!, …pentru ca vi l ati dorit, mai nainte sa vi l urez:)) 🙂 ) )

      • Esenta Noii Lumi e Antinatura, iar adevarul ei e Antiadevarul.
        Antiadevarul mai e poreclit prin Univers…asa: Matematica Cuantica

        • daca e ceva care sa fie scris cu litera mare, doar pentru a atrage atentia, atunci astea doua au tot ce le trebuie pentru a fi singurele care sa fie scrise si cu litere mari:
          -Computer Cuantic
          -IA
          ____
          despre ele sint vremurile, despre ele si despre cum revolutioneaza ele plenar ecuatia de miscare a omului.

    • @Online
      Daca mai tii minte,Ceausescu avea 3 exprimari care probabil vor ramane in Istorie
      1.Pacea si prietenia intre popoare
      2.Neamestecul in treburile interne
      3.Schimburi comerciale reciproc avantajoase
      Nu aud pe nimeni sa spuna ca Iugoslavia „a fost pedepsita” pentru ca in anii ’70-’80 era liderul tarilor nealiniate.
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

  • nu e ‘care pe care’
    tinta e noua lume,
    atunci cind ne indreptam privirea spre ucr avem ca referinta noua lume. deci nu e despre rusia, nu e despre ucraina, e despre nasterea noii lumi.

    prin urmare importanta este influenta raspunsului dat de rusi, la evenimentul de pe pod, in nasterea noii lumi, asta e important. iar din istoricul dinamicilor de pina acum stim ca nu ‘un eveniment’ e cel definitoriu, ci pandemia de efecte generate de reactiunile nascute ca urmare a evenimentelor.

    de unde rezulta ca cel care conteaza va fi raspunsul vestului la actiunea rusilor, de ieri. iar el va avea ca referinta tot noua lume, ca despre ea e vorba si in cazul lor :))

  • Apropo de proprietarul camionului care a explodat pe podul Jerci.

    Baza a publicat un videoclip cu un bărbat care s-a identificat drept proprietarul unui camion care a explodat pe podul din Crimeea. El a declarat că nu a avut nimic de-a face cu explozia

    Bărbatul s-a prezentat drept Samir Yusubov. Potrivit acestuia, unchiul său, lucrează la camion înmatriculat pentru el.

    Apare un video cu declaratia acestuia.pe NEXTA,

    Ukrainenii s-ar putea sa fie autorii pentru ca in bucuria lor prosteasca imediat Posta ukrana a realizat un timbru cu imaginea podului deteriorat.

    Sa stiti ca la rusi sunt catebva bloguri care sunt foarte critice. Descriu razboiul pas cu pas si publica si opinii critice din occident. De exdmplu declaratia generalului Ben Hodges am citit-o prima data pe un blog rusesc.

    Sunt cateva siteuri americane si rusesti pe care daca le citesti si pui cap la cap ce se scrie in ele cam stii care este starea razboiului si armatelor rusa si ukraineana.

    Ieri am citit un articol scris de rusi pe un blog rusesc, care vorbea critic si realist despre situatia armatei ruse.

    Atentie la ce a spus ieri domnul Romosanu – armata romana si armata engleza trimit militari in ODESA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *