Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Regatul Unit autorizează turismul cu două viteze

Din 10 iulie, Regatul Unit autorizează turismul cu două viteze. A fost publicată lista cu cele 59 de țări din care britanicii se pot întoarce fără a intra în 14 zile de carantină. Libertate cu două viteze. Chiar dacă omul se întoarce virusat în stare latentă, sau ca asimptomatic jucăuș, nu va fi testat, nici carantinat, dacă nu manifestă simptome de Covid19. Pasagerilor li se va cere totuși să-și declare adresa, datele de contact, la întoarcerea în țară. Marii absenți de pe listă sunt SUA, China, Portugalia, Suedia. S-a lăsat totuși cale liberă de întoarcere din Madeira. Furios, premierul Portugaliei nu a iertat lista exclusivistă, ca o apartenență la clubul Turismului Relaxat. A adoptat o poziție fermă, s-a arătat revoltat și a spus cu subiect și predicat că asta e o nedreptate, în contextul în care Anglia are de trei ori mai multe infectări cu Covid decât Portugalia. Dar de România de ce se teme Westminster? I-am speriat pe toți cu starea de alertă? Ungaria lui Viktor, cel antipatic la Bruxelles, a fost aleasă. La fel și Turcia, chiar dacă a bubuit de Covid. Micii absenți de pe listă sunt România, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Bosnia, Muntenegru, Albania, Tailanda. Cehia e safe, Slovacia nu. Ce părere are România despre această listă? A comentat, va comenta cineva ceva?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *