Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Regimul Iohannis aduce România în antichitate: țara trimite sclavi la triburile germane, iar creștinii se ascund prin case ca să se roage

Foaie verde de dai n-ai: n-ai nici lideri, nici mălai

Mono-cultura numită „corectitudine politică” – filozofia care guvernează încă unele state neo-liberale din Occident și un bun generator de dublu-standard, e ca marijuana: toată lumea o trage în piept dar nimeni nu știe adresa plantației. Pe 14 aprilie a.c., președintele nord-american Donald Trump anunța sistarea contribuțiilor SUA către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), condusă de etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus: Trump explica laconic că OMS, prin Adhanom, a pus mai presus „corectitudinea politică” („political correctness”- n.n.) de siguranța oamenilor și a unor state membre ONU. Anterior, pe 9 aprilie, într-o țară blocată și consemnată în carantină precum România, opinia publică afla cu stupefacție că aproape 2000 de români ajunseseră (călătorind noaptea, cu voie de la Guvernul Meu Ludovic Orban) la Aeroportul Cluj-Napoca pentru a pleca la cules de sparanghel în Germania. În ambele cazuri, două produse reușite ale toxinei ideologice numită „political correctness”, numiții Adhanom și Iohannis, susținuseră decizii (în numele unor îndoielnice „valori” și „principii democratice” dar care le sunt furnizate dinspre sponsori globaliști sau „iluminați” din Comisia Europeană) despre care se știa precis că vor pune sub risc oameni și națiuni. Pentru ambele cazuri, regulile „political correctness” nu prevăd pedepse pentru Adhanom și Iohannis.

Ce constatase Trump

În 14 aprilie, Trump declara că decizia OMS de a se opune măsurilor de anulare a călătoriilor dinspre China (5 ianuarie 2020), semnalată ca focar Coronavirus, a fost „primejdioasă” și a costat vieți umane. Acuzația se adăuga altora referitoare la apropierea lui Adhanom de oficiali chinezi, respectiv de eșecul etiopianului de a anunța în timp util statele membre că virusul Corona se transmitea de-la-om-la-om. Realitatea îl susținea pe american: presa mainstream neo-marxistă din SUA, de exemplu, reluase ”solidar” susținerile acestui organism al Națiunilor Unite care este OMS, susținând că măsura lui Trump de interzicere a călătoriilor în China era „rasistă” (sic!). Clișeele neo-liberalilor din presa americană (gen CNN sau New York Times) nu puteau, desigur, să combată „importul” de Coronavirus în SUA, semnalat în detaliu de agențiile de securitate americane încă din noiembrie

2019-ianuarie 2020. Acolo unde soluțiile unor probleme sosesc de la oponenți ai săi, neo-liberalismul din organizațiile „media” sau „civice”- cele care au umplut UE și SUA cu idioți utili ai globalizării sălbatice și ai pierderii identitare- folosește frecvent agitarea „rasismului” sau „xenofobiei”.

Ce a constatat Iohannis

Klaus Iohannis nu a constatat nimic; până la începutul lui martie 2020, sosirea pandemiei Corona în țară nu a fost la Cotroceni mai importantă decât o tuse măgărească: în plus, Președinția era ocupată încă de atunci cu împărțirea banilor de la buget, respectiv cu suplimentarea de rectificare, a bugetului serviciilor secrete. Aceasta, în contextul în care Cristoiublog.ro dezvăluise recent că la vremea când militarii americani din România fuseseră deja avertizați despre sosirea unei pandemii ucigașe („avertisment” la sfârșitul lunii noiembrie 2019 și „descriere detaliată” din ianuarie 2020, prin unitatea secretă NCMI – National Center for Medical Intelligence-DIA), românii aflau de la Președinția lor, de la Consiliul lor de Apărare a Țării (CSAT) și de la serviciile lor secrete- instituții extrem de bine plătite- doar despre „o gripă” cu simptome banale, „de răceală” (27 februarie 2020).

Realitatea era, însă, presantă

…și ridica provocări. După ianuarie 2015, Germania cancelarului Angela Merkel primise aproape 2 milioane de refugiați și solicitanți de azil din Africa, Asia sau America de Sud, dar Angela Merkel insista (fără să trezească măcar surprinderea, dacă nu opoziția lui Iohannis) să aducă pentru sparanghelul și ceapa sa, muncitori agricoli din România, cu cheltuieli, drum lung și riscuri de sănătate ridicate în plină pandemie globală: pe „political correctness”, insistența cancelarului semnifica faptul că muncitorul român muncește bine și singurul drept pentru care se luptă el puternic este dreptul la salariu- două lucruri apreciate de capitalistul pur-sânge Mekel și de roboțeii săi din Guvernul federal. Dreptul la respect, chiar și pe relațiile cu administrația federală a Angelei Merkel, va deveni eventual mai prețios doar după ce Iohannis și turma de consilieri de la Cotroceni vor începe să se respecte pe ei înșiși, respectiv să își respecte concetățenii.

Mulți ani, scoate punga și dă bani

În prezent, România și Germania sunt două țări blocate de Coronavirus, cu oamenii carantinați. Cu toate acestea, ignorând riscurile enorme, câteva mii de români au plecat după 9 aprilie 2020 din România spre Germania, la cules de sparanghel: pe „political correctness” legea României a putut fi eludată, astfel încât roboțelul „corect politic” Klaus Iohannis să poată trimite muncitori sezonieri roboțelulului „corect politic” Angela Merkel. În Germania, însă, muncitorii sezonieri români vor fi legați la propriu de prima plantație de sparanghel la care ajung (fără posibilitatea de a-și schimba locul de muncă) și vor fi izolați total de comunitățile locale: asta înseamnă că, în fapt, Klaus Iohannis și Angela Merkel au efectuat doar un transfer de sclavi moderni către Germania: fără nicio considerație pentru sănătatea acelor sclavi.

Ticăloșia politică modernă avea 

… așadar un nume- „corectitudinea politică” și era susținută cu mediocrități politice ale UE precum Angela Merkel (Germania) sau Klaus Iohannis (România), politicieni care după 2015 au dus prestigiul și influența internațională a Uniunii Europene spre un abisal zero. Pe de altă parte, în loc să bată clopotele a primejdie la apropierea regimului Iohannis, în loc să îl pună pe Dumnezeu deasupra tuturor și nu să Îl aducă la „negocieri” în biroul ministrului de Interne, Marcel Vela, în loc să lupte, să protesteze, să cheme sprijinul țării, să se opună unui guvern becisinic, de incapabili și argați politici, Biserica Ortodoxă (BOR), care este principala biserică din România, a eșuat în „înțelegeri” cu Guvernul pentru împărțirea Luminii sfinte de Paști: cu simplitatea cu care un client ateu de la Văscăuți ar încheia un contract de furnizare cu firma locală de electricitate. Pentru că haosul care a consacrat actuala guvernare PNL- PSD trebuia să producă efecte și aici, despotul preferat al lui Ludovic Orban, Marcel Vela și Marcel Ciolacu (tocmai l-am numit pe președintele Iohannis) a și revenit asupra unei înțelegeri inițiale Guvern- BOR și a impus condiția ca lumea să stea în case, iar Lumina sfântă să fie predată prin „delegații” de mascați unor „delegații” de credincioși. Regimul Iohannis a readus România în antichitate: țara trimite sclavi la triburi ciudate din Germania, iar creștinii se ascund prin case ca să se roage.

Un alt exemplu. De „political correctness”

În 2019, din considerente financiare, respectiv de ineficientă „solidaritate anti-teroristă” cu o Uniune Europeană vădit ineptă și inertă, administrația Donald Trump cerea public de două ori (în februarie și august) statelor UE să își recupereze din închisorile din Siria, cetățenii înrolați în milițiile Stat Islamic (aka Daesh), așa-numiții „Foreign Fighters” (Luptători Străini- n.n.). Cei care „contează” în Uniunea Europeană au ignorat ambele cereri, pentru că roboțeii „political correctness” din vestul Europei, începând cu Emmanuel Macron (Franța), Angela Merkel (Germania) și continuând eventual prin Stefan Löfvén (Suedia), Mark Rutte (Olanda) sau Pedro Sanchez (Spania) au aroganțe și nu discută cu „naționaliști” americani nici măcar în situații în care securitatea Europei ar fi pusă în pericol. Prin urmare, SUA și-au salvat banii și au anunțat în octombrie retragerea trupelor americane din Siria, respectiv predarea prizonierilor europeni afiliați Daesh către forțele kurde, cu o mare probabilitate ca ei să fie preluați de Turcia.

„Corectitudinea politică” produce roboței. Mulți 

Prin lipsa de reacție în cazul propriilor cetățeni care se alăturaseră după 2014 Califatului din Siria-Irak și grupurilor jihadiste, liderii de la Bruxelles arătaseră o dată mai mult că Uniunea Europeană nu este condusă cu politicieni, ci cu activiști ai alienării „political correctness” („corectitudine politică” – n.n.), care se pricep la conferințe de culise, la dineuri și eventual (cazul francezului Macron) la farduri și rimel: nici Merkel, nici Macron nu ar putea azi să explice coerent de ce pe sistemul de „corectitudine politică” din țările lor s-a așezat atât de viguros jihadismul islamic și, mai ales, cum este sprijinit acest fenomen al radicalizării prin migrația ilegală dinspre state cu islamism ale Africii și Asiei spre UE. Ultimul pe listă, roboțelul „multilateralist” Klaus Iohannis, din România, încă este în „perfecționare”.

Tot înainte ca racu’: n-ai mălai dar ai Ciolacu

De la dispariția din peisajul politic a lui Liviu Dragnea („penalul”) și a Vioricăi Dăncilă („proasta”), România a devenit evident o țară masiv vulnerabilă la autoritarism, fără opoziție reală și cu o presă mainstream cvasi-obedientă: mainstream-ul media (Televiziunea Publică, DIGI TV, ziarecom, Agerpres ș.a.) cu o puternică agendă globalistă, este infiltrat de elemente „haștag rezist”, iar principalul partid de Opoziție (PSD) apare ca fiind confiscat de o grupare securistoidă strânsă în jurul lui Marcel Ciolacu, personaj pitoresc, cu idei puține și fixe, aflat în „grațiile” unor propagandiști importanți ai Diviziei Presă – unul din semnele existenței unei înțelegeri nescrise Ciolacu – Iohannis: eventual, parteneriatul nemărturisit în public între Klaus Iohannis și „elitele” din Comitetul Politic Executiv al PSD a fost consolidat după ce, în februarie 2020, Marcel Ciolacu, a avut la Bruxelles o „întâlnire extrem de reușită” cu președintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, în prezența cunoscutului Comisar CEKA pentru România, respectiv roboțel sorosist, Frans Timmermans, care a fost prim-vicepreședinte la Comisia Europeană.

Mioritic. Și „corect politic”

Un singur lucru nu știa la momentul acelei întâlniri, cursantul în devenire „corect politic” Marcel Ciolacu: venind în Belgia, greșise țara și adresa, fiindcă nu Sassoli și Timmermans guvernau în Europa, ci un virus mic numit Noul Corona care era în curs să provoace o recesiune economică masivă asortată cu prospect de foamete, și despre care președintele Iohannis știa, prin serviciile sale secrete și prin Consiliul său de Apărare a Țării (CSAT- organism redus la o pagină online), că dă doar niște „simptome de răceală”. Pe 16 aprilie, „răceala” de care vorbea Iohannis infectase 7700 de români și omorâse aproape 400. Cifrele reale nu le știe nimeni, dacă nu cumva Mama Omida nu va fi sosit ca și consilier-analist pe epidemii de la Cotroceni.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Regimul Iohannis aduce România în antichitate: țara trimite sclavi la triburile germane, iar creștinii se ascund prin case ca să se roage”

  • … traian horia a scris : ” foaie verde… n-ai nici lideri …”

    … tonialbinuta : ce masuri de protectie la virus ordona OMS, trump,wohanis, angelica, boris ? – spalati des mainile; nu atingeti ochii, nasul, gura; curatati suprafetele cu dezinfectanti ( pana azi au murit in europa si sua peste o suta mii OAMENI; estimarile pentru final dau peste 200 mii spre un milion victime) … ce „zice” toti doctorii ? : plamani – functie vitala de schimb CO2 / O prin aspiratie / expiratie aer… nas – rol de filtrare a impuritatilor, incalzeste si umezeste aerul spre plamani… virus – agent patogen inframicrobian cu transmitere aeriana pe aerosoli si multiplicare in celula pulmonara … aerosoli – particule microscopice, solide sau lichide (praf, polen, spori, scame, miniacarieni, sputa fina), dispersate in aer, cauzand boli pulmonare … gura – NU filtreaza aerul … dr. Anca draganescu 2019 – “virusul gripal se raspandeste pe cale aeriana”… Raed arafat la “sinteza zilei” – “VIRUSUL se transmite prin aer” si (presupune un batran) “INTRA in plamani ASPIRANDu-l pe GURA” … gripa spaniola 1918.1919 – ordin de purtare MASCA in anglia, sua, franta, italia etc.!!! … anul 2020 – covrig19 – obligatoriu MASCA in cehia, slovacia, coreea, japonia, taiwan, china, vietnam !!!… dr. Streinu cercel la digi24 – “coronavirusul se transmite foarte usor din aer mai ales pe cale respiratorie; picaturile de saliva duc virusul pe distante mici ( spre plamani ) generand sindromul respirator”; ”sa nu aveti pic de praf in casa! cand faceti curat purtati masca! folositi aspiratorul! primariile sa spele, cel putin cu apa, praful strazilor si trotuarelor!”; “inamicul nr.1 este praful stradal si casnic”; (un batran adauga) – “sau pamantul fara verdeata!; zonele verzi retin si consuma aerosoli, microparticule si gaze poluante!”… cati neuroni sunt necesari pt. a pricepe ca VIRUSII pe aerosoli, praf, scame, sputa din tuse, vorbire sau stranut INTRA MASIV (!) spre plamani pe GURA, NEFILTRATI, pina in alveole si NU prin ochi, maini sau de pe fata ?????… (NAS am, MINTE… la ce-i buna ?)
    … deducem cu mare jena ca PREVENIREA este atat de simpla incat pare incredibila desi o detinem de milioane de ani : “ nu aspira aer pe gura ; aspira aer 100% pe nas . Doar daca VORBESTI, razi, canti, tusesti, stranuti EXPIRI pe GURA apoi strangi buzele si ASPIRI pe NAS”; suplimentar masca este binevenita . Pare complicat ? Daca astfel eviti boli pulmonare, merita “efortul”…
    … observatie cu logica de trei simpla : daca nasul filtreaza 95% din virusii fixati pe aerosoli, restul 5% reprezinta doza de vaccinare (naturala) necesara sistemului imunitar pentru a dezvolta anticorpi specifici, fenomen aplicat milioane de ani, pana la aparitia vorbirii (aprox. 100 mii ani) cand omul a evitat sa aspire pe nas preferand aspirarea pe gura (un litru aer la zece secunde!)… daca inversam raportul stabilit de MAMA NATURA e clar ca ne va aplica o PANDEMIE de “vai mama” celui ce n’asculta … DOMNIA SA elimina pe cei ce nu pricep “inchide gura si respira pe nas” sau braveaza cu “nu-mi pasa, iau 3 pastile si trece”… trece azi – dupa 30 ani iti vine randul si vei implora tinerii sa nu-ti arunce un pui de carcalac in fata… coronacriza va costa vieti si miliarde platite de cei harnici (cei grasi dar putini vor castiga izolati in vile si iahturi)… meritam ??? …
    … OMS si elitele (nu le reiau de jena) nu au stiinta despre cele enuntate anterior, promovate pe vremea lu’ gigi si ceasca si mai ‘nainte intre cele „doua mari” (vremea regilor) la toate nivelele scolare si copiilor cu dinti de lapte ??? (a dat alzheimeru’ peste ei si platesc cei sarmani sau teoria „constipatiei” nu e teorie si platesc aceiasi…?)
    … propun o ultima intrebare cu raspuns la telopad gwa otv sau univers.apicol(a)gmail.com : dl cristoiu are timp si curaj a se alatura in incercarea disperata de a opri macelul produs de covrigu2o2o (aprox. zece mii decese dezarmante si costuri enorme zilnic) daca ar citi aceste randuri ? (precum si alte 4-5 pagini inclusiv moduri naturale de atenuare si vindecare gripa)… cred ca e justificat efortul de a-i contacta pe cei ce pot face mai mult, mai bine si urgent decat
    unul singur – e crudul adevar… impreuna salvam ce se mai poate …

  • Hristos a inviat!

  • VICTORIA CATOLICISMULUI INTR-O TARA ORTODOXA
    cultele religioasa in Romania, conform constitutiei sunt autonome fata de stat.
    Romania este o tara ortodoxa.
    Intodeauna biserica a fost considerata favorita romanilor, in raport de toate institutiile statului.
    romanii au avut incredere in biserica.
    Cel care este seful bisericii romane, „reprezentatul lui Dumnezeu in Romania , a dat curs unei solicitari a guvernului Romaniei, motivata de de popularitate electorala si rational in sensul evitarii unor incidente, si a fost semnat un protocol. Doua eminente , unul civil si unul religios , au semnat protocolul. Un politician poata sa minta , sa insele, sa se razgandeasca. Un reprezentat al lui Dumnezeu, pastorul natiei romane nu poate retracta un angajament facut pentru numele si patimele lui Isus .
    Sa retractezi ceea ce ai decis pentru neamul tau ortodox este umilinta suprema la care a ajuns ortodoxia in Romania. Iuda a tradat tot pentru bani.
    Urmeaza poate sa se semneze si un acord privind daramarea bisericilor din Romania.
    Ortodoxia a fost umilita , dar mai ales pusa in ipostaza ipocriziei.
    Catolicii au stabilit clar. Daniel a negociat. Argintii sunt pregatiti.

  • Nemtii se pare ca au o traditie in a-i opri pe romani in cele religioase : singurul Craciun in care in Bucuresti nu s-a colindat a fost cel din 1916 , sub ocupatie germana .

  • presă mainstream cvasi-obedientă? pai nu mai presa e fix organ de propaganda a guvernului. Alta presa nu mai exsita

  • Interesant articolul,insa doua mentiuni,nu mi l mai tot laudati pe Trump,care nu face altceva decat campanie electorala,acum cu aproape 800 000(declarati oficial in SUA,ca in realitate cine stie cate milioane sunt pe real pe acolo) de infectati,asta vrea sa dea drumu la treaba,ca infectia sa se raspandeasca mai abitir acolo,poate asta vrea sa lase pandemia la liber,dupa principiul”cine traieste traieste,cine moare moare”,tipic american(oricum accesul la sanatate,chiar si la cea de baza, in SUA este un produs de „LUX”),ca asa se poate defini America,dupa sloganu de mai sus, dupa sfatul prietenului Boris Johnson,care insa s a razgandit,dupa ce a experimentat Coronavirus pe propria piele,iar cu faza cu”sclavii” trimisi lu Merkel,multi „sclavi” s au oferit voluntari,pentru ca in Romania nu vor avea ce manca,la propriu,si cum guvernantii de orice culoare nu i pot ajuta in nici un fel,prefera sa i trimita ca ieniceri,ca sa nu ramana in tara,si de foame,sa dea in cap,sau sa fure,dupa ce trece nenorocirea asta.O alta faza iritanta,din punctul meu de vedere,SUA isi prezenta zilele astea noi arme,astia chiar nu invata nimic,la fel ca si chinejii care continua sa manince in continuare lighioane,alti”destepti”. 😕 😕 😕

    • … tudy a scris : „nu mi-l mai laudati pe Trump, care nu face altceva decat campanie electorala;… poate asta vrea – sa lase pandemia la liber, dupa principiul”cine traieste traieste, cine moare moare”…

      … tonialbinuta : cine a adus gripa ? – virusu’, inflamand plamanii… cum ajunge virusu’ in plamani ? – prin ochi (1%), de pe fata (1%), de pe maini (1%), aspirat pe nas (5%), pe alimente (1%), pe buze (1%), aspirat pe gura (90%), – (zice toti doctorii)… ce ordona OMS, donald, boris, angelica, wohanis, putin ? – ne spalam pe maini sa evitam virusu’! ! ! ( de asa “campanie” imi vine sa aleg si pe bula sef la planeta)…
      … ca “arestat la domiciliu” pun o intrebare sondaj : “cati neuroni ar fi necesari pt. a pricepe ca virusii pe aerosoli, praf, scame, sputa din tuse, vorbire sau stranut intra masiv spre plamani pe gura, nefiltrati, (un litru aer la fiecare zece secunde !) pina in alveole si nu prin ochi, maini sau de pe fata ?????… (NAS am, MINTE… la ce-i buna?)”… (astept zece raspunsuri la tel opad gwa otw nonstop sau, „correctness esantion”, o mie raspunsuri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *